• Головна
  • Кухні на замовлення - як вибрати і замовити в Одесі?
Новини компаній
11:31, 28 квітня 2023 р.

Кухні на замовлення - як вибрати і замовити в Одесі?

Новини компаній

Головним місцем в будь-якому будинку виступає кухня. Все тому, що більша частина життя будь-якої сім'ї протікає саме в цьому просторі, включаючи особливі дні та заходи, зустрічі з друзями та рідними. Тому їх обустройству приділяється така велика увага, що рішення замовити кухню Одеса за персональним проектом стає ідеальним, у тому випадку, якщо для Вас дійсно важливо зробити цю кімнату ергономічною, функціональною і стильною.

Якщо Ви хочете знайти надійного розробника для Вашого проекту дизайну кухонних меблів, зверніть увагу на діяльність компанії OdessaMebel. На офіційному сайті представлений великий асортимент готових проектів, які відрізняються винятковим стилем і відмінною ергономікою. За багато років активної роботи співробітники компанії виготовили різні види кухні, суворо слідуючи перевагам і побажанням клієнтів, дотримуючись встановлених клієнтом термінів. OdessaMebel – це відбірна якісна можливість створити комфортний інтер'єр будинку в строго узгоджені терміни за допомогою професіоналів.

Який тип кухні вибрати? В чьому основні відмінності?

Вирішили купити кухню, в першу чергу зверніть увагу на планування кімнати. Від цього параметра в більшій мірі будуть залежати габарити меблів, кількість використовуваних елементів і їх тип. Плюс, використання невідповідних по габаритам меблів в приміщеннях не тільки сильно ускладнює експлуатацію, а і може зробити використання меблів і техніки співробітниками неможливим. Тому варто не купити готову, а замовити кухню в Одесі за Вашими персональними розмірами.

Перше, що буде цікавити співробітників меблевої компанії – це типи кухні, які Вам подобаються. Раціональним буде встановити:

· Г-образную мебель в прямокутних кімнатах, або ж в приміщеннях невеликого розміру. При умові, що місця мало, можна з'єднати Г-подібну кухню з барною стійкою, замінивши повноцінний обідній стіл. Плюс, під нею можна буде розмістити додаткові полки і шафи, що сильно економить корисний простір.

· Пряма мебель – також чудово стає в невеликих кухнях, оскільки візуально подовжує простір.

· П-образная мебель – свого роду класична кухня, яку легко розмістити в просторих кімнатах. Наявність великої кількості шаф і полок дозволить комфортно розмістити все кухонне приладдя, а внутрішні параметри самої меблевої гарнітури – легко вмістять  вбудовану техніку самого різного формату. Таку меблі можна доповнити островом, який розміститься в середині кімнати.

Можна сказати, що сучасні кухні представляють собою і більш складні дизайнерські рішення, повторюють нестандартні форми приміщень. Вибір типу меблів в цьому випадку повинен базуватися на площі приміщення, особистих перевагах власника та особливих побажаннях по дизайну.

Матеріал має значення – що вибрати для виготовлення кухонних меблів?

Вибирати кухню тільки по формі і зовнішньому вигляду невірно. Важливо попіклуватися про її довговічність. Саме матеріал виготовлення основної меблі, столешніц і фурнітури буде відігрівати головну роль у плані термінів служби гарнітури. Найбільш надійним в цьому випадку буде натуральне дерево, однак через занадто високу вартість, далеко не всі клієнти OdessaMebel залишають свій вибір саме на ньому. Надійних і якісних аналогів достатьо – співробітники готові запропонувати вигідні рішення з МДФ і ДСП, які будуть служити не менше, при цьому дозволять створити функціональний простір за набагато менші гроші.

Формат кухні, її матеріал та інші аспекти будуть вибрані у співпраці з дизайнером і проектувальником, які точно знають, як розмістити всі правильні форми, враховуючи побажання власника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...