• Головна
  • В Одесі почалося голосування за перейменування вулиць
12:25, 25 квітня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі почалося голосування за перейменування вулиць

В Одесі почалося голосування за перейменування вулиць

Від сьогодні до 25 червня 2023 року проходитиме електронне громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки Одеси.

Про це повідомили в Одеській міськраді

Електронне обговорення проводитиметься на вебпорталі Одеської міської ради «Соціально активний громадянин»: citizen.omr.gov.ua у спеціальному електронному сервісі «Громадське обговорення». Процес електронного обговорення відображається в режимі реального часу.

  • Протягом 2-х (двох) місяців - з 25 квітня до 25 червня 2023 року - будуть проводиться консультації із громадськістю у формі електронного громадського обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки на території міста Одеси.
  •  Протягом 1-го (одного) місяця - до 24 травня 2023 року включно – до спеціальної форми на вебпорталі можна внести зауваження та пропозиції, які автоматично передаються на опрацювання до Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради.

До участі в електронному обговоренні допускаються члени територіальної громади м. Одеси, які на момент обговорення досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано / задекларовано на території м. Одеси.

Для створення онлайн-кабінету на вебпорталі здійснюється реєстрація користувача із використанням електронної автентифікації користувача у сервісі електронної автентифікації інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA за допомогою кваліфікованого електронного підпису (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), сервісу Дія.Підпис, BankID НБУ тощо та заповнення на вебпорталі додаткових полів відповідної форми шляхом внесення такої інформації:

- дата народження;

- адреса місця проживання;

- контактні дані для зв’язку з користувачем:

а) адреса електронної пошти;

б) номер мобільного телефону.

В Одесі почалося голосування за перейменування вулиць, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...