• Головна
  • «Нова Теплиця» – найкращий вибір дачних, фермерських та надійних промислових теплиць від виробника
Новини компаній
12:55, 18 квітня 2023 р.

«Нова Теплиця» – найкращий вибір дачних, фермерських та надійних промислових теплиць від виробника

Новини компаній

Давно плануєте на своїй дачі облаштувати фермерську теплицю аби мати змогу вирощувати корисні та смачні овочі й зелень? А може ви хочете облаштувати кілька великих фермерських теплиць або й зовсім займатися промисловим виробництвом екологічно чистої та якісної продукції? Незалежно від того, які саме ви маєте наміри, а якщо хочете займатися вирощуванням екологічно чистих та корисних продуктів, радимо заощадити свої нерви та час і розпочати свою майбутню успішну справу саме із замовлення промислових теплиць від надійного виробника.

Наприклад, купить теплицю Одеса і не одну, ви можете звернувшись за допомогою до надійного та перевіреного українського виробника, а саме в компанію «Нова Теплиця». Саме тут працюють справжні професіонали своєї справи, які гарантують у короткий час здійснення ваших мрій стосовно ідеальних теплиць з каркасом з оцинкованого профілю та суцільнозварними дугами без будь-яких швів.

 «Нова Теплиця» – найкращий вибір дачних, фермерських та надійних промислових теплиць від виробника, фото-1

Асортимент теплиць. Які саме конструкції можна замовити в компанії?

Спеціально для того аби улюблені клієнти мали змогу обирати для себе найкращі теплиці під полікарбонат та плівку, в «Новій Теплиці» зробили все від себе залежне аби мати змогу запропонувати величезний асортимент різноманітних теплиць: арочні, односхилі/двосхилі, мітлайдера/мітлайдер двосхилий, пристінні, й фермерські, промислові теплиці. Одним із найпопулярніших видів теплиць, які тут мають неабиякий попит, є саме в арочні теплиці, чий каталог теплиць ви можете побачити тут – https://novateplica.com.ua/uk/katalog/. Такі теплиці відрізняються характерною їм багатофункціональністю. У таких конструкціях можна виконувати абсолютно всі види городніх робіт. Зокрема зараз ми говоримо не лише про можливість вирощувати в таких теплицях розсаду, але й про чудову можливість:

  • культивувати тут рослини, що люблять тепло;
  • отримувати в теплицях поза сезонний з раннім врожаєм овочів;
  • і навіть вирощувати улюблені квіти.

Можете не вірити нам, але дехто з садівників практикує в згаданих теплицях навіть успішний обробіток винограду. В теплицях такої конструкції можливо займатися вирощуванням високорослих рослин причому не лише в центрі теплиць, а також поруч зі стінами. Теплиці з полікарбонату за рахунок своєї форми вважається більш стійкими до вітру. Взимку з них краще можна засунути сніг. А ще їх дуже легко монтувати не лише на фундамент, а й на дерев'яні балки чи навіть просто у землю.

Переваги компанії «Нова Теплиця», які роблять її впевненим лідером з виготовлення теплиць

«Нова Теплиця» – надійний та перевірений виробник теплиць, який у сфері працює понад 28 років. За час існування в компанії спромоглися накопичити необхідні для виконання роботи, причому на найвищому рівні, знання з вміннями та навичками. Своєю чергою це дає змогу пропонувати клієнтам лише справді надійну та високоякісну продукцію за кращими в Україні цінами. На своєму заводі теплиць тут виготовляють будь-які види форми каркаса теплиць, стандарт та нестандарт на замовлення із будь-якими необхідними для клієнтів параметрами.

Якщо ви не хочете купувати теплиці під замовлення, у компанії залюбки запропонують вам обирати серед уже готових конструкцій з полікарбонату та теплиці під плівку. Кваліфіковані та професійні спеціалісти «Нової Теплиці» завжди радо проконсультують вас та нададуть вичерпні відповіді на всі питання, які вас цікавлять. Ви можете купити теплицю не лише у Києві, а й також замовити її швидку доставку в будь-яке місто чи село нашої прекрасної України. Можна також замовити теплиці із встановленням «під ключ».

Хочете проконсультуватися стосовно вашого майбутнього замовлення? Не проти трохи ближче познайомитися з можливими варіантами фермерських теплиць? Тоді обов'язково переходьте на , а також телефонуйте в компанію «Нова Теплиця», використовуючи один із номерів телефонів: ‎(098) 409-65-63 чи (050) 461-04-15. Більш детальну контактну інформацію ви знайдете на офіційному сайті компанії. Залюбки запрошуємо до знайомства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...