• Головна
  • Навіщо підключати бойлер до газового котла?
Новини компаній
09:30, 14 квітня 2023 р.

Навіщо підключати бойлер до газового котла?

Новини компаній
Навіщо підключати бойлер до газового котла?, фото-1

Різні варіанти котлів і колонок вважаються найбільш зручним та економічно вигідним способом для отримання достатньої кількості гарячої води. Представлене обладнання підігріває необхідний об'єм води в ті моменти, коли це дійсно потрібне. При цьому вони не витрачають додаткової енергії на підтримку води в теплому стані.

Серед недоліків відзначають зниження комфорту під час використання колонок, котлів. Особливо помітні всі мінуси для сімей, де мешкають маленькі діти: неможливість налаштувати тонкий струмінь теплої води завдає особливих труднощів. Крім того, підігрів води не завжди спрацьовує за малого натиску.

З опаленням невеликого будинку квартири чудово справляються малопотужні двоконтурні котли, але при сильному натиску води вони не забезпечують достатнього нагрівання. У цьому випадку власнику варто обирати:

  • Або митися з більшим струменем, але у прохолодній воді.
  • Або митися зі слабким натиском, але у теплій воді.

Що стосується котлів з високими потужними властивостями, то все навпаки: проблеми з'являються при включенні малого натиску. Щоб уникнути всіх проблем, необхідно скористатися послугами сервісу https://master911.ua/, щоб викликати майстра додому для оперативного та правильного підключення бойлера до газового котла.

Переваги підключення

Вибираючи варіант підключення водонагрівальної техніки до системи ГВП, слід зазначити певний список важливих можливостей:

  • Використання води однієї температури протягом певного проміжку часу, незалежно від того, скільки саме кранів у будинку відкрито.
  • Стабільна температура води, яка не залежить від напору - все це виключає можливість випадково обпектися окропом.
  • Можливість провести оперативну оптимізацію всієї системи, зменшити початкову витрату газу, води, а також стоків у каналізацію.
  • Можливість вибрати котел певної міри потужності з урахуванням основних потреб для опалення житла. У цьому випадку потрібно буде викликати спеціаліста на сайті https://master911.ua/service/ustanovka-gazovogo-kotla/geo/kiev, який готовий надати консультацію для клієнта.
  • Економна витрата робочих ресурсів газового котла, що є результатом правильно спланованої системи.
Навіщо підключати бойлер до газового котла?, фото-2

У літній період, коли опалення відключається, підігрів води можна здійснювати за допомогою електричного ТЕНа.

Основні варіанти правильного та швидкого підключення

На вибір запропоновано 4 найбільш популярні та перевірені схеми підключення, кожна з яких відрізняється певним списком особливостей, складнощів.

Серед таких схем майстер зі встановлення бойлера в Одесі пропонує:

  • Найпростіший і найпоширеніший варіант – використання триходового клапана. В результаті організація ГВП може здійснюватись навіть від одноконтурного газового обладнання.
  • Використання кількох циркуляційних насосів – ця схема складніша, ніж попередній варіант, але вважається максимально зручною при подальшій експлуатації.
  • Застосування гідравлічної стрілки під якою варто розглядати розподільник гідравлічного типу, що допомагає вирівнювати швидкість, подачу тиску води в різних контурах.
  • Варіант підключення із використанням проточного бойлера.

Самостійно визначитися зі зручною схемою складно. При цьому можна припуститися серйозних помилок, а тому слід звернутися до кваліфікованих майстрів, які готові допомогти у вирішенні запланованого завдання. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...