• Головна
  • Крадій на Одещині намагався дати хабар поліцейському, але став фігурантом ще одного провадження, - ФОТО
17:08, 13 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Крадій на Одещині намагався дати хабар поліцейському, але став фігурантом ще одного провадження, - ФОТО

Крадій на Одещині намагався дати хабар поліцейському, але став фігурантом ще одного провадження, - ФОТО

Мешканець Одеської області хотів відкупитися від кримінальної відповідальності за крадіжку, натомість став фігурантом ще одного провадження. Одеські поліцейські затримали чоловіка. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські Одещини встановили причетність 21-річного місцевого мешканця до крадіжки. Аби уникнути відповідальності, фігурант вирішив "домовитися" із заступником начальника-начальником слідчого відділу одного з райвідділів ГУНП в Одеській області. За уникнення покарання та закриття матеріалів кримінального провадження він запропонував посадовцю забар у розмірі 1000 доларів США.

Про корупційну пропозицію підполковник поліції одразу повідомив Одеське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. За цим фактом слідчі ГУНП в Одеській області розпочали кримінальне провадження.

Одразу після передачі частини хабаря чоловіка затримали в процесуальному порядку оперативники внутрішньої безпеки та слідчі одеської поліції.

Наразі слідчі поліції оголосили йому про підозру за спробу підкупу службової особи. Хабародавцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...