• Головна
  • Фотографувався з чоловіком пропутінської співачки : звільнили головного диригента Одеської опери
10:17, 13 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Фотографувався з чоловіком пропутінської співачки : звільнили головного диригента Одеської опери

Фотографувався з чоловіком пропутінської співачки : звільнили головного диригента Одеської опери

Це сталося вчора, 12 квітня, після того, як головний диригент оперного В’ячеслав Чернухо-Воліч з'явився на одній сцені із новим очільником Оперного театру в Баку Юсифом Ейвазовим - чоловіком оперної співачки, яка підтримує війну в Україні Анни Нетребко.

Про це повідомила Українська правда

За повідомленням директорки театру, В’ячеслава Чорнухо-Воліча звільнили сьогоднішнім числом, а причиною став резонанс, який викликали фото головного диригента із чоловіком путіністки Нетребко – Юсифом Ейвазовим. На сайті Одеської опери прибрали інформацію про звільненого головного диригента.

На сайті Одеської опери знищили сторінку, присвячену Чорнуха-Волічу.

На питання, чи буде у воєнний час проведено конкурс на посаду головного диригента – керівник театру заявила, що незабаром мають призначити в.о.

"Давайте ми трохи відійдемо від цієї ситуації – поки що про це не йдеться. Призначимо виконуючого обов’язки і будемо працювати. А далі роздивимось по можливостях і будемо оголошувати конкурс, коли побачимо, що є якісь достойні претенденти. Це головний диригент – дуже відповідальна посада – це музичний керівник театру", – заявила Надія Бабіч.

Фотографувався з чоловіком пропутінської співачки : звільнили головного диригента Одеської опери , фото-1

Передісторія - 8 квітня у Національній опері Азербайджану грали "Богему" Пуччіні. Диригувати запросили Головного диригента Одеської опери В’ячеслава Чернухо-Воліча. За день до концерту у Опери змінився керівник – театр очолив чоловік співачки Анни Нетребко, яка перебуває під санкціями в Україні, Юсиф Ейвазов. Спільні фото Головного диригента Одеської опери з Ейвазовим, зроблені після концерту, викликали обурення культурної спільноти. Сам В’ячеслав Чернухо-Воліч заявив, що не знав про призначення нового директора та що він не має достовірної інформації, що Юсиф Ейвазов підтримує погляди своєї дружини Анни Нетребко, яка з перших днів війни в Україні виступала за режим путіна. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...