• Головна
  • В одеському кінотеатрі чоловік з пістолетом відібрав телефон у глядача, - ВІДЕО
16:23, 12 квітня 2023 р.
Надійне джерело

В одеському кінотеатрі чоловік з пістолетом відібрав телефон у глядача, - ВІДЕО

В одеському кінотеатрі чоловік з пістолетом відібрав телефон у глядача, - ВІДЕО

В Одесі поліцейські затримали 25-річного чоловіка, який у кінотеатрі вчинив озброєний розбійний напад на глядача. Зловмисник під погрозою застосування пістолета відібрав у потерпілого смартфон. Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Про це повідомили в ГУНП Одещини. 

Подія сталася 10 квітня в глядацькому залі під час вечірнього сеансу перегляду фільму. Зловмисник підсів до потерпілого і, пригрозивши йому пістолетом, наказав віддати мобільний телефон. Заволодівши смартфоном iPhone 14+ вартістю 40 тисяч гривень, нападник втік.

Потерпілий наступного дня звернувся до поліції, і оперативники впродовж кількох годин затримали правопорушника. В якості речових доказів поліцейські вилучили у нього чужий смартфон та зброю, походження якої будуть встановлювати експерти.

За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення. 

Чоловіку тепер загрожує позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваного поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...