• Головна
  • Одесит вбив чоловіка, вдаривши його кілька разів по голові
12:26, 5 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит вбив чоловіка, вдаривши його кілька разів по голові

Одесит вбив чоловіка, вдаривши його кілька разів по голові

Поліцейські викрили 41-річного одесита, який до смерті побив співмістянина.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у суботній вечір біля одного з супермаркетів на вулиці Академіка Корольова. Під час сварки у нетверезому стані зловмисник кілька разів вдарив 34-річного потерпілого кулаком по голові. Від отриманої травми той помер наступного дня у лікарні.

Правопорушник з місця злочину втік. "Швидку" та поліцію викликали перехожі. Лікарі госпіталізували постраждалого, але наступного дня, не приходячи до свідомості, він помер.

Правоохоронці встановили особу правопорушника і затримали його на одній із вулиць Київського району у день смерті потерпілого.

"За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого, правопорушнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі", - розповів начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...