• Головна
  • Діяла в Одесі: поліцейські Києва розшукують серійну шахрайку, яка обдурює пенсіонерів, - ФОТО
15:28, 4 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Діяла в Одесі: поліцейські Києва розшукують серійну шахрайку, яка обдурює пенсіонерів, - ФОТО

Діяла в Одесі: поліцейські Києва розшукують серійну шахрайку, яка обдурює пенсіонерів, - ФОТО

Поліцейські Києва розшукують серійну шахрайку, яка діяла на території міста Одеса. Правоохоронці розповілм, що фігурантка входить у довіру до пенсіонерів з вигаданою історією про лікування їх родичів від онкохвороб та видурює у них гроші. 

Про це повідомили в ГУНП. 

Декілька потерпілих з Києва розповіли правоохоронцям, що до них зверталась жінка та повідомляла про те, що їх родичі захворіли на онкохворобу і на їх лікування терміново потрібні гроші.

Правоохоронці встановили, що фігурантка причетна до декількох епізодів шахрайської діяльності, також вона діяла на території міста Одеса.

Її прикмети: віком 35-40 років, худорлявої тілобудови, обличчя кругле, світле волосся, зріст приблизно 165-170 сантиметрів, розмовляє здебільшого російською мовою, може носити окуляри, пересувається лише наземним громадським транспортом.

Поліцейські просять громадян, які також потерпіли від дій зловмисниці, або тих, хто володіє будь-якою інформацією про її перебування, обов’язково звернутися до територіальних підрозділів поліції чи зателефонувати за номером 102 або 066 989 25 44, аби притягнути жінку до кримінальної відповідальності та завадити подальшому скоєнні нею аналогічних злочинів.

Наразі за фактами протиправної діяльності зловмисниці розпочаті кримінальні провадження за ст. 190 Кримінальної кодексу України – шахрайство. Їй може загрожувати від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...