• Головна
  • На Одещині поліцейські викрили колаборанта
16:12, 3 квітня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині поліцейські викрили колаборанта

На Одещині поліцейські викрили колаборанта

33-річний чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Кілька років тому він отримав вирок суду за порушення громадського порядку. В суді на розгляді відносно нього знаходяться обвинувальні акти за скоєння злочинів проти власності громадян. Нині ж йому повідомили про підозру у колабораціонізмі.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області 

Поліцейські встановили, що  громадянин із селища Саврань в умовах воєнного стану з метою створення в суспільстві думки про легітимність дій представників влади і службових осіб збройних сил рф щодо вторгнення в Україну та окупації її територій здійснював публічні заклики до підтримки дій держави-агресора.

Так, знаходячись біля поліклініки у Приморському районі Одеси, чоловік розказував відвідувачам медичного закладу та перехожим, що очікує, коли росія на чолі з путіним нарешті захопить безпосередньо Одесу та Україну загалом.

«Дізнавачі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. А саме у публічних закликах громадянином України до підтримки дій держави-агресора», - розповіла начальниця сектору дізнання територіального підрозділу поліції Марина Трофимова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...