• Головна
  • Крали морепродукти, парфуми та дроти: одеські поліцейські викрили у крадіжках п’ятьох громадян
14:48, 1 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Крали морепродукти, парфуми та дроти: одеські поліцейські викрили у крадіжках п’ятьох громадян

Крали морепродукти, парфуми та дроти: одеські поліцейські викрили у крадіжках п’ятьох громадян

В Одесі поліцейські викрили у крадіжках п’ятьох громадян, серед яких неповнолітній. Фігурантам повідомили про підозри.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП Одещини. 

Троє правопорушників – жителі Одещини, Рівненщини та Вінниччини віком 22, 29 та 32 років викрали телекомунікаційний кабель на території Приморського району міста. Середнього за віком чоловіка, який орудував у телекомунікаційних колодязях, поліцейські викрили у чотирьох таких крадіжках. Загалом зловмисник вирізав близько 100 метрів дроту на суму більше 6000 гривень. Він зізнався, що усе крадене майно продав. Інших двох правопорушників поліцейські затримали "по гарячих слідах", коли ті повирізали із житлових будинків по кілька десятків метрів кабелю на суму 800 та 1300 гривень. В якості речових доказів у чоловіків вилучили крадене та інструменти для його демонтажу.

А от 18-річний житель Одеси викрав товар із крамниці на Французькому бульварі. Молодик набрав у сумку по кілька кілограмів сьомги та форелі на суму більше 6000 гривень і, оминувши касу, пішов із товаром геть. Правоохоронці розшукали правопорушника, а той зізнався, що скоїв крадіжку, бо хотів поласувати рибою.

Ще один 17-річний одесит також "плідно попрацював" у місцевих торговельних закладах. В одній із крамниць він викрав креветки вартістю 480 гривень, а в двох інших – по флакону парфумів вартістю 1100 та 1300 гривень. Крадений товар молодик ховав під одягом і виносив в обхід каси. Поліцейські вийшли на слід зловмисника та вилучили у нього один флакон парфумів.

"За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема, поєднаних із проникненням у сховище та повторно. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років", - повідомила заступниця начальника слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Альона Кумайгородська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...