• Головна
  • Прямо в реанімобілі повернули до життя: одеські медики витягли пацієнта з того світу, - ВІДЕО
14:12, 1 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Прямо в реанімобілі повернули до життя: одеські медики витягли пацієнта з того світу, - ВІДЕО

Прямо в реанімобілі повернули до життя: одеські медики витягли пацієнта з того світу, - ВІДЕО

Медики в Одесі приїхали на виклик до пацієнта, який раптово втратив свідомість. У людини зупнився кровообогіх. Спеціалісти констатували клінічну смерть і одразу почали реанімувати пацієнта. Їх старання не виявились даремними. 

Про це повідомили у Центрі  ЕМД та МК.

Подія сталася вчора, 31 березня, ввечері. Диспетчери отримали виклик до пацієнта із раптовою втратою свідомості та зупинкою кровообігу в Суворовівському районі Одеси.

На місце була направлена бригада №61 у складі лікаря Едуарда Кіки, фельдшера Сергія Форостенка та водія Євгенія Пернацького.

Прибувши на місце за 6 хвилин після виклику, медики констатували клінічну смерть пацієнта і одразу розпочали серцево-легеневу реанімацію та надання необхідної медичної допомоги.

Пацієнт був інтубований та підключений до системи штучної вентиляції легенів, який знаходиться в реанімобілі. У відомстві нагадали, що він нещодавно був переданий за ініціативи платформи UNITED24.ua

У результаті успішної СЛР кровообіг у пацієнта був відновлений і його оперативно доправили до реанімаційного відділення однієї з одеських лікарень.

Стан пацієнта був важкий, але стабілізований та стабільний.

У Центрі  ЕМД та МК також повідомили, що це вже друга за місяць успішна серцево-легенева реанімація для бригади №61 Шостої підстанції м.Одеси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...