• Головна
  • Житель Одеської області вбив палицею односельця, - ФОТО
12:48, 1 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Житель Одеської області вбив палицею односельця, - ФОТО

Житель Одеської області вбив палицею односельця, - ФОТО

Поліцейські затримали 57-річного жителя Кілійської ОТГ за підозрою у вбивстві односельця. Зловмисник у себе вдома побив 44-річного потерпілого палицею так, що той помер до приїзду карети швидкої допомоги.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася 30 березня у місті Вилкове. Поліцейські встановили, що односельці розпивали алкогольні напої вдома у фігуранта. Останній згодом пішов у справах, а гість ліг відпочивати. Повернувшись, господар домоволодіння почав випроводжати товариша, а коли той відмовився йти, взяв палицю і кілька разів вдарив його по голові.

Житель Одеської області вбив палицею односельця, - ФОТО , фото-1

Потерпілий втратив свідомість і правопорушник пішов до сусідки просити викликати "швидку". Прибувши на місце події, лікарі констатували смерть потерпілого і сповістили про це в поліцію.

Слідчі вилучили з домоволодіння зловмисника ймовірне знаряддя злочину, на якому були біологічні сліди. Палицю скерували на експертне дослідження. Фігуранту ж повідомили про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...