• Головна
  • В Одесі затримали 25-річну містянку, яка втягувала дівчат у заняття проституцією, - ФОТО, ВІДЕО
11:34, 1 квітня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали 25-річну містянку, яка втягувала дівчат у заняття проституцією, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі затримали 25-річну містянку, яка втягувала дівчат у заняття проституцією, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі поліцейські викрили жінку, яка втягувала уразливу категорію дівчат у заняття проституцією. Їй загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність 25-річної містянки, яка займалася організацією надання послуг інтимного характеру за гроші на території Одеси. Вона втягувала жінок у зайняття проституцією, користуючись їхнім поганим матеріальним становищем.

Зловмисниця розміщувала оголошення про надання відповідних послуг на різних ресурсах інтернет-мережі, адмініструвала сторінки жінок у соціальних мережах та просувала їхні анкети. Крім того, вона вела переписки з клієнтами, визначала ціну та домовлялася про місце й вид інтимних послуг, які мали надати завербовані нею жінки.

В Одесі затримали 25-річну містянку, яка втягувала дівчат у заняття проституцією, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

За місцем мешкання правопорушниці був проведений обшук, в ході якого слідчі вилучили речові докази протиправної діяльності.

Громадянку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Йдеться про втягнення особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, або сутенерство, вчинені щодо кількох осіб. Даний злочин, згідно з чинним законодавством, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...