• Головна
  • Прогнозується збільшення надходжень до бюджету Одеси
17:45, 30 березня 2023 р.
Надійне джерело

Прогнозується збільшення надходжень до бюджету Одеси

Прогнозується збільшення надходжень до бюджету Одеси

Порівняно з січнем-березнем 2022 року прогнозується збільшення надходжень до бюджету Одеси в цілому на 148,9 млн грн, або на 6,4%.

Про виконання планових показників йшлося на черговому засіданні міської координаційної ради із забезпечення податкових та інших надходжень до бюджету.

Під час засідання було акцентовано увагу на виконанні планових показників по надходженню доходів до бюджету Одеської міської територіальної громади у І кварталі 2023 року.

Очікувані надходження до загального фонду бюджету Одеської міської територіальної громади (без урахування міжбюджетних трансфертів) у І кварталі 2023 року розраховані в сумі 2 479,4 млн грн при планових показниках в обсязі 2 200,8 млн грн, рівень виконання за розрахунками становитиме 112,7 %, або додаткові надходження складуть 278,9 млн грн. По всіх джерелах надходжень очікується виконання планових показників.

Порівняно з січнем-березнем 2022 року прогнозується збільшення надходжень в цілому на 148,9 млн грн, або на 6,4%.

Але залишаються невирішеними нагальні питання щодо надолуження несплачених податкових зобов’язань платників податків по платі за землю та по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за попередні звітні періоди, а також погашення податкових боргів комунальних підприємств, засновником яких є Одеська міська рада.

На засіданні були прийняті відповідні рішення та надані доручення щодо визначення механізмів вирішення проблемних питань щодо надходження коштів до бюджету міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...