• Головна
  • Одеські поліцейські затримали групу посадовців держпідприємства у сфері судноплавства, - ФОТО
12:44, 30 березня 2023 р.
Надійне джерело

Одеські поліцейські затримали групу посадовців держпідприємства у сфері судноплавства, - ФОТО

Одеські поліцейські затримали групу посадовців держпідприємства у сфері судноплавства, - ФОТО

Посадовець Одеської філії вимагав 1700 доларів США неправомірної вигоди, а його колега з центрального офісу підприємства - 1000 доларів. Обом повідомлено про підозру і за скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області 

Один з керівників Одеської філії вимагав у підприємця 700 доларів США. За це обіцяв посприяти у видачі документів щодо сертифікації партії металевої сировини, яка використовуватиметься для проведення ремонтних робіт судна. На початку березня поліцейські задокументували факт одержання ним 200 доларів США.

Його колега з центрального апарату державного підприємства – начальниця одного з відділів - вимагала 1000 доларів США за безперешкодну видачу свідоцтва про визнання підприємства таким, що виконує роботи згідно з вимогами Регістру судноплавства України.

27 березня поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу обох посадовців. З місць затримання вилучили 1500 та 1000 доларів США, отриманих як неправомірну вигоду.

Наразі фігурантам за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури повідомлено підозри за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...