• Головна
  • В Одесі затримали волинянина, який побив перехожого та відібрав його сумку
11:59, 30 березня 2023 р.

В Одесі затримали волинянина, який побив перехожого та відібрав його сумку

В Одесі затримали волинянина, який побив перехожого та відібрав його сумку

В Одесі поліцейські викрили уродженця Волинської області в пограбуванні перехожого.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Звернувши увагу на незнайомця зі шкіряною сумкою, зловмисник прослідував за ним до самого дому, а там побив і відібрав майно.

Злочин був скоєний на вулиці Академіка Корольова у Київському районі Одеси. Правопорушник, побачивши на плечі 44-річного одесита шкіряну сумку, вирішив, що може заволодіти цінним майном. Він пішов слідом за містянином, а коли той підійшов до свого під’їзду, наніс йому декілька ударів кулаками в голову. Потерпілий упав, а зловмисник зірвав з його плеча сумку і втік. У ній знаходився гаманець із грошима, загалом нападник заподіяв чоловіку матеріальну шкоду на суму 2500 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 26-річного волинянина, який лише у червні минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Поліцейські з’ясували, що чужого майна зловмисник позбувся. Нині вони вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження викрадених речей.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські в ході слідства, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Правопорушник перебуває під вартою. За грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений повторно та в умовах воєнного стану, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», - розповів начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...