• Головна
  • Через сварку з мамою втікла до Одеси: поліцейські розшукали підлітка
18:00, 29 березня 2023 р.
Надійне джерело

Через сварку з мамою втікла до Одеси: поліцейські розшукали підлітка

Через сварку з мамою втікла до Одеси: поліцейські розшукали підлітка

Поліцейські розшукали неповнолітню жительку Білгород-Дністровського району, яка через сварку з мамою на попутках поїхала в Одесу.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області 

Із 15-річною мандрівницею все гаразд, вона вже вдома. Протиправних дій щодо дівчини ніхто не скоював.

27 березня до поліції звернулася жителька села Успенівка із повідомленням про те, що зранку не може знайти свою доньку і та не відповідає на дзвінки. Спочатку жінка намагалася розшукати дитину сама, а зрозумівши, що гає час, звернулася до правоохоронців.

На пошуки зниклої співробітникам відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції знадобилися три години. Дівчину шукали серед знайомих, сусідів, у покинутих будівлях та на околицях села. Співробітники кримінальної поліції в ході проведення оперативних заходів розшукали її в Одесі.

«Дівчинка пояснила, що напередодні посварилася з мамою через те, що нібито забагато користується гаджетами, і вночі, поки всі спали, втекла з дому. Вона пішки дійшла до траси та зупинила попутний автомобіль, яким доїхала до Одеси. Чіткого плану дитина не мала і планувала просто гуляти містом. Поліцейські нагодували її та відвезли додому. Мати та вітчим дівчинки виховують ще двох дітей віком 7 та 13 років, раніше їхня сім’я в поле зору правоохоронців не потрапляла», - прокоментував начальник відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олександр Буюклі.

Ювенали пояснили юній мандрівниці, що своїм необдуманим вчинком вона не тільки примусила нервувати всю родину, а й наразила себе на небезпеку. Батькам поліцейські порадили, як налагодити стосунки з підлітком.

Шановні батьки! Якщо ваша дитина зникла – не витрачайте дорогоцінний час, відразу звертайтеся до територіального підрозділу поліції або на спецлінію «102». Своєчасне сповіщення правоохоронців про подію – запорука того, що на пошуки дитини буде витрачено менше часу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...