• Головна
  • Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників
Новини компаній
15:00, 29 березня 2023 р.

Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників

Новини компаній
Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників, фото-1

Аварійні бригади “Інфоксводоканалу” завжди роблять все для того, щоб вода повернулася у домівки одеситів у найкоротші терміни— працюють вдень і вночі, у спеку та у лютий мороз, під зливою, а іноді просто посеред проїжджої частини. Йдеться не просто про некомфортні умови праці, а про реальну загрозу для життя. Адже працювати доводиться під землею — у загазованих колекторах та колодязях. 

Щоб мінімізувати ризики для життя та здоров’я працівників,  “Інфоксводоканал”не лише оснащує аварійно-ремонтні бригади спеціальним спорядженням, а й проводить спеціальні тренінги. Один з них, за участі фахівців Державної служби з питань праці, був проведений на спеціальному навчально-тренувальному майданчику “Інфоксводоканалу”. 

Комунальники за участю фахівців відпрацювали алгоритм дій при виникненні аварійних та нестандартних ситуацій при проведенні робіт у загазованому колодязі. Під час проведення тренінгу з імітацією реальних дій  працівники вдосконалили навички порятунку та надання першої допомоги колезі,  який за легендою навчань знепритомнів під час проведення робіт у підземних комунікаціях. 

Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників, фото-2

До речі, подібного роду тренувальні заходи проводяться не вперше. Кілька років тому на базі “Інфоксводоканалу” був проведений всеукраїнський семінар-тренінг з безпечного проведення робіт у замкненому просторі. У ньому взяли участь представники 17 водоканалів країни. Фахівці аварійних служб  “Інфоксводоканалу” продемонстрували високий рівень підготовки та дотримання норм з охорони праці, навики надання першої домедичної допомоги.

Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...