• Головна
  • Україна та Молдова домовилися про спільний контроль на одному з пунктів пропуску на Одещині
10:11, 23 березня 2023 р.
Надійне джерело

Україна та Молдова домовилися про спільний контроль на одному з пунктів пропуску на Одещині

Україна та Молдова домовилися про спільний контроль на одному з пунктів пропуску на Одещині

Очільники прикордонних і митних відомств України та Молдови підписали Протокол про організацію спільного контролю в пункті пропуску для залізничного сполучення "Серпневе-1 – Басараб’яска"

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні ДПС України

У зустрічі взяли участь з української сторони – Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, в. о. Голови Державної митної служби Сергій Звягінцев, з молдовської сторони – Начальник Генерального інспекторату Прикордонної поліції МВС Росіан Васілой та Директор Митної служби Ігор Талмазан.

Прикордонники та митники України та Молдови попередньо домовились вже найближчими днями розпочати спільний контроль в спільному пункті пропуску для залізничного сполучення "Серпневе 1 – Басараб’яска" на території Республіки Молдова. Зауважимо, що рішення про здійснення контролю саме на території Молдови приймалося обома Сторонами, з огляду на наявність необхідної інфраструктури для розміщення контрольних органів України та Молдови, що сприятиме скороченню часу проведення контрольних процедур під час перетинання державного кордону вантажами і транспортними засобами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...