• Головна
  • Пазли з улюбленими фото - які варіанти можна замовити
Новини компаній
15:56, 22 березня 2023 р.

Пазли з улюбленими фото - які варіанти можна замовити

Новини компаній
Пазли з улюбленими фото - які варіанти можна замовити, фото-1

Створювання картинок з пазлів - чудовий спосіб відволіктися від повсякденних турбот, до того же це тренування спостережливості, терпіння, а також можливість знизити рівень тривожності та вийти зі стресового стану.

Додатково вашій увазі пропонується унікальна можливість: збирання пазлів не по абстрактній фотографії чи за мотивами відомої картини, а по представленій вами унікальній світлині. Це може бути портрет, сімейне фото, кадри з пам'ятної події або важливе для членів сім'ї місце.

Оригінальні пазли з власніх світлин

Також ви можете створити власний набір, використовуючи фотографії улюбленого актора (акторки), героїв мультфільмів (особливо це сподобається дитині), тварин, природи, а не лише сімейні фото.

Щоб зробити оригінальний подарунок на свято або пам'ятну дату (наприклад, річницю весілля), ми пропонуємо замовити пазли з фото в Одесі, обговоривши необхідні умови: розмір зображення, кількість окремих елементів, матеріал підкладки, якість поверхні (матова або глянсова). Такий знак уваги допоможе згадати емоції, що переповнювали вас у світлі моменти вашого життя. До того ж ви можете бути впевнені, що подарунок вийде абсолютно унікальним та оригінальним, яскравим та незабутнім і буде постійним нагадуванням про пам'ятну подію.

Фотографію, зібрану в результаті копіткої роботи, можна буде наклеїти на підкладку, вкрити лаком, щоб зберегти надовго, закрити склом і вставити в рамку, як настінну картину, котру ви зможете з гордістю демонструвати гостям чи розглядати у родинному колі.

Чому такі подарунки стануть у нагоді

Такий оригінальний набір буде доречним подарунком для своєї другої половинки, батьків чи друзів. Адже ви можете замовити знайомий та пам'ятний краєвид, фото з корпоративу чи відпочинку, портрет. Або просто картину, що сподобалася, в будь-якому стилі: від "старих майстрів" до сучасного абстракціонізму. Також можна додати на зображення пам'ятний напис.

Є ще один великий плюс: такий набір не просто розгорнуть після закінчення урочистостей, оглянуть та поставлять на полицю (або повісять на стіну). Збирання головоломки допоможе об'єднати всю сім'ю чи коллектив за роботою, продовживши святкову атмосферу і зробивши її незабутньою.

За посиланням можна переглянути каталог та такі пазли купити в Україні онлайн, з будь-якого міста країни. Для цього треба надіслати фотографію (або колаж з декількох фото) з необхідною роздільною здатністю, вказати параметри (бажані розміри, форму та кількість деталей), а потім схвалити оригінал-макет та сплатити вартість замовлення.

Після цього протягом кількох робочих днів набір буде виконано та надіслано вам поштою за вказаною адресою. Або ви можете забрати замовлення самовивозом в Одесі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...