• Головна
  • Одесит через ревнощі побив працівника кафе і зламав йому потиличну кістку
13:11, 22 березня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит через ревнощі побив працівника кафе і зламав йому потиличну кістку

Одесит через ревнощі побив працівника кафе і зламав йому потиличну кістку

Щонайменше п’ять років позбавлення волі загрожує одеситу за спричинення тяжких тілесних ушкоджень працівникові кафе. Подія сталася у закладі швидкого харчування на вулиці Варненській. Причиною конфлікту між чоловіками стала дівчина.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією поліцейських, 28-річний правопорушник прийшов у кафе з братом по його кохану і той приревнував свою дівчину до працівника закладу. Зловмисник вирішив постояти за честь родича, тому в ході конфлікту накинувся на потерпілого і завдав йому кілька ударів кулаками у голову.

Після сутички всі розійшлися по домівках, а наступного дня 21-річний постраждалий звернувся до лікарні та поліції. Медики госпіталізували молодого чоловіка з закритим переломом потиличної кістки. За висновком судово-медичної експертизи, ці тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

"Поліцейські встановили особу правопорушника. Він визнав свою провину. На підставі достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі висунули фігуранту звинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що передбачено ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерований до суду. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років", - розповів начальник слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Павло Мазурчак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...