• Головна
  • В Одеській облраді прокоментували скандал із «Гончаренко центром»
13:13, 18 березня 2023 р.

В Одеській облраді прокоментували скандал із «Гончаренко центром»

В Одеській облраді прокоментували скандал із «Гончаренко центром»

Сьогодні, 18 березня, волонтерів "Гончаренко центру" в Одесі другий день поспіль не пускають у будівлю видавництва "Чорномор’я", де вони орендують приміщення. Нардеп Олексій Гончаренко та його фракція закликають СБУ та Нацполіцію втрутитися в ситуацію, оскільки, за його словами, волонтери центру вимушені плести сітки для ЗСУ на вулиці.

У тому, що відбувається, Гончаренко звинувачує Одеську обласну раду.

"Волонтерів не пускають, бо є рішення Одеської облради. Одеська облрада в нас воює проти волонтерів. Це все, що треба знати", - написав нардеп.

Облрада прокоментувала інцидент на своєму сайті.

"Сьогодні відбулося незаконне проникнення у будівлю КП «Видавництво «Чорномор’я» Одеської обласної ради», що на площі Бориса Дерев’янка, 1, де здійснюється друк більшості друкованих видань Одеської області та знаходиться машина для друку, зокрема бюлетенів.

Невідомими особами, що проникли в будівлю, було зламано турнікет і нанесено тілесні ушкодження представнику охорони.

За даним фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за номером 12023164470000117 за ознаками кримінального проступку, передбаченого ст. 356 Кримінального кодексу України (самоуправство)", - роз'яснили в облраді.

В облраді також нагадали, що рік тому громадській організації надали приміщення видавництва, але з умовою, що згодом вони оформлять необхідний договір оренди. Протягом року її представники не подали жодної заяви на отримання приміщення, про що свідчить відсутність заяв на Prozorro.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...