• Головна
  • На Одещині засудили жінку та чоловіка за організацію незаконного переправлення людини за кордон
09:57, 17 березня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині засудили жінку та чоловіка за організацію незаконного переправлення людини за кордон

На Одещині засудили жінку та чоловіка за організацію незаконного переправлення людини за кордон

Двох жителів Подільського району засудили за організацію незаконного переправлення чоловіка за кордон.

Про це повідомили в ГУНП. 

У листопаді 2022 року прикордонники виявили безпосередньо перед лінією розмежування двох чоловіків і викликали слідчо-оперативну групу поліції. Громадяни розповіли поліцейським, що один із них хотів покинути Україну, а другий допомагав йому у цьому.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України. На етапі досудового розслідування слідчі встановили, що керувала діями 36-річного чоловіків 31-річна жителька міста Подільськ. Громадянка розробила план, за яким її знайомий з прикордонного населеного пункту мав допомогти чоловіку потрапити до сусідньої держави, оминаючи офіційні пункти пропуску.

Після проведення розслідування слідчі висунули жінці звинувачення в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництві такими діями, за попередньою змовою групою осіб, а її спільнику - у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України порадами, вказівками та наданні засобів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Суд визнав підсудних винними та призначив їм покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки. Засуджені зобов’язані періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти вказаний орган про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...