• Головна
  • Одеський біZнесмен-втікач Tarpan продовжує розкрадати держбюджет: подробиці
Політичні новини
13:00, 11 березня 2023 р.

Одеський біZнесмен-втікач Tarpan продовжує розкрадати держбюджет: подробиці

Політичні новини

Проросійський одеський бізнесмен-втікач Руслан Tarpan, якому раніше вдалося викрасти 600 млн гривень бюджетних коштів на реставрації історичних будівель та під час будівництва скандального Глибоководного випуску, досі продовжує розкрадати держбюджет України. Відомо, що ці гроші далі йдуть в росію.

Про це повідомляє КПК "ІНФО" у своєму матеріалі на YouTube.

За інформацією журналістів, скандальний бізнесмен навіть після втечі до рф продовжує отримувати гроші з державного бюджету завдяки своїм компаніям. Tarpan хоч і знаходиться в розшуку за розкрадання коштів, але досі не внесений в санкційні списки, тому його бізнес продовжує розвиватися.

Tarpan Руслан

Tarpan Руслан

"Поки втікач переховується як в ОАЕ, так і в рф - його бізнес в Україні досі продовжує працювати і обкрадати держбюджет. Такі його компанії як "Укрспецпроект" продовжують отримувати замовлення від держави на реконструкції та будівництво об'єктів, де Tarpan вдається відмивати гроші. Наприклад, від моменту початку повномасштабного вторгнення ця компанія отримала 63 млн гривень з держказни", - розповіли розслідувачі.

https://youtu.be/cpqft1T5azk

Варто зауважити, що Tarpan втік з України у 2016 році і більше сюди не повертався. Українські правоохоронні органи розшукують його вже 6 років, але це тривалий процес, поки бізнесмена не оголосять у розшук "Інтерполу".

За інсайдерською інформацією КПК "ІНФО", Tarpan має громадянство чи посвідку на проживання Франції, Кіпрі, ОАЕ, росії та Болгарії.

Нагадаємо, колишній депутат Одеської міської ради та бізнесмен-втікач Руслан Tarpan знаходиться у розшуку України через розкрадання коштів Глибоководного випуску. Цей проєкт на Одещині повинні були реалізувати за 600 мільйонів гривень, але компанія корупціонера привласнила собі половину всієї суми.

Спочатку було невідомо, куди саме втік проросійський бізнесмен, але згодом російські ЗМІ повідомили, що Tarpan звернувся до московської поліції, бо нібито його водій вкрав дві автівки в нього. Так і стало відомо, що Tarpan, який раніше отримував від ФСО рф нагороду за участь у "виставці автомобільної та мотоциклетної техніки", перебуває на території країни-окупанта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...