• Головна
  • Автомобіль, гроші та генератор: в Одесі поліцейські затримали грабіжника, - ФОТО, ВІДЕО
10:08, 11 березня 2023 р.
Надійне джерело

Автомобіль, гроші та генератор: в Одесі поліцейські затримали грабіжника, - ФОТО, ВІДЕО

Автомобіль, гроші та генератор: в Одесі поліцейські затримали грабіжника, - ФОТО, ВІДЕО

Чоловіка затримали на дорозі, коли він їхав на чужій автівці з місця скоєння злочину. За скоєне 48-річному підозрюваному, раніше судимому за майнові злочини, загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області 

Подія сталася ввечорі на вулиці Балківській. Шляхом підбору ключа зловмисник відчинив навісний замок на дверях до гаражного приміщення, проник всередину, де вподобав «ВАЗ» з незачиненими дверцятами та із ключем у замку запалювання, металевий сейф і бензиновий генератор. Правопорушник поклав майно в автомобіль, сів за кермо і поїхав.

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП Одещини та відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 затримали фігуранта «по гарячих слідах» на вулиці Бабеля. У нього вилучили усе викрадене майно, в тому числі і сейф, у якому знаходилися кошти у розмірі 2000 доларів США. Загалом, своїми протиправними діями зловмисник завдав потерпілому матеріальної шкоди майже на 110 тисяч гривень.

Слідчі  повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 289 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, поєднане з проникненням у сховище, а також таємне викрадення чужого майна (крадіжку), вчинену повторно, в умовах воєнного стану, поєднану з проникненням у сховище. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...