• Головна
  • На що звернути увагу, коли обираеш айті курси?
Новини компаній
15:00, 17 липня 2023 р.

На що звернути увагу, коли обираеш айті курси?

Новини компаній
На що звернути увагу, коли обираеш айті курси?

Коли обираєте айті курси, варто звернути увагу на наступні аспекти:

Мета та об'єктиви курсу: Перед тим, як обрати курс, вам слід зрозуміти, чого саме ви хочете досягти в результаті навчання. Якщо ви бажаєте вивчити конкретну технологію, то варто звернути увагу на курси, які пропонують детальне вивчення цієї технології. Якщо вам потрібні навички розробки програмного забезпечення, то краще взяти курс з програмування.

Репутація навчального закладу або викладача: Не менш важливим аспектом є репутація навчального закладу або викладача, який веде курс. Досліджуйте інформацію про рейтинг курсу, відгуки учнів, досвід викладачів.

Формат навчання: Кожен курс має свій формат навчання. Для когось підходить онлайн-навчання, а для когось краще стаціонарна форма навчання. Також варто звернути увагу на режим занять та час, який ви готові витратити на навчання.

Вартість курсу: Це ще один важливий фактор при виборі курсу. Вартість курсу може варіюватись в залежності від типу курсу, формату та продовження тривалості навчання. Тому перед вибором курсу вам слід оцінити свої фінансові можливості.

Сертифікат: Багато курсів надають сертифікати про проходження навчання. Якщо вам потрібен сертифікат, варто звернути увагу на те, чи передбачається така можливість після закінчення курсу.

Ми зібрали інформацію про курси в одному матеріалі, щоб вам було легше знайти саме те, що треба вам.

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель)

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель) — одна з найбільших IT-шкіл в Україні, яка навчає програмуванню, тестуванню, менеджменту, рекрутингу, маркетингу та дизайну. Школа як навчає IT професіям з нуля, так і підвищує кваліфікацію фахівців, які вже працюють в IT. 

Одним із ключових показників роботи Hillel IT School є відсоток працевлаштованих студентів. Для того, щоб цей показник був максимально високим, до викладацького складу запрошуються лише досвідчені фахівці з найкращих IT-компаній, які чітко розуміють, яких навичок вимагає ринок праці.

У штаті є HR-фахівці, які проводять тестові інтерв'ю зі студентами в рамках курсу, дають рекомендації щодо складання резюме, публікують Junior або Trainee вакансії, а також контактують із рекрутерами місцевих компаній та направляють до них випускників та їх CV.

Для ефективного та комфортного навчання школа створює власні продукти. Одна з розробок — навчальна платформа Hillel LMS, яка створена на підставі багаторічного досвіду в підготовці фахівців з різноманітних IT-напрямків. Також був створений загальнодоступний та універсальний довідник для IT фахівців українською мовою —  ITWiki.

Школа дотримується ідеї абсолютної клієнтоорієнтованості і намагається зробити навчальний процес якомога комфортнішим для всіх студентів. 

Місія Hillel IT School — дати можливість кожному змінити своє життя і стати затребуваним фахівцем в IT.

Відгуки випускників

Слідкуйте за мережами школи: Instagram, TikTok, Twitter

Телефон: 0800 20 8020

IT-школа Lemon.School в Одесі

Ритм життя сучасної людини досить активний. Необхідно бути в курсі подій, розвитку технологічних продуктів. Це стосується і сфери освіти. У нинішніх умовах вкрай важливо мати можливість отримати затребувану високооплачувану професію. Здійснити це можна за допомогою спеціальних курсів. Найбільшою популярністю користуються IT-курси. Під час вибору слід врахувати такі показники:

  • наявність необхідної спеціальності;
  • чесний рейтинг;
  • відповідність якості матеріалів і вартості навчання;
  • можливість зв'язатися з викладачем.

Якісне навчання в IT школі дає високі перспективи працевлаштування в місцеву компанію. Це чудова можливість змінити своє життя на краще.

Який курс обрати

На сьогоднішній день в Україні представлено чимало подібних курсів. Як з такого розмаїття вибрати дійсно якісний продукт? Школа Lemon.School в Одесі в Одесі пропонує отримати спеціальність за популярними напрямками:

  • Дизайн;
  • Менеджмент;
  • Python;
  • Front-end;
  • Маркетинг;
  • Java.

Процес не буде нудним, більшу частину навчання становить практика, що сприяє набуттю певних навичок. Існують програми для новачків, для фахівців, яким потрібно підвищити кваліфікацію.

Викладацький склад включає фахівців-практиків. Як працівники провідних IT-компаній вони чітко знають, як донести інформацію до учнів.

Після проходження курсів ви не залишитеся самотніми: HR-фахівці школи проводять тестові співбесіди, допомагають скласти коректне резюме для влаштування на роботу.

Відвідавши сайт Lemon.School, можна ознайомитися з детальнішою інформацією, поставити запитання фахівцеві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...