• Головна
  • Кейс Hillel IT School: унікальний курс з маркетингу в Україні !
Новини компаній
15:00, 2 березня 2023 р.

Кейс Hillel IT School: унікальний курс з маркетингу в Україні !

Новини компаній

Обговорення штучного інтелекту ChatGPT стало нормою. А відтоді, як він з’явився у доступі українців. Відгуки про нього різні, але те, що він працює і несе користь для спеціалістів з різних галузей – беззаперечно. Цей сучасний інструмент для генерації текстів за запитом з подальшим їх структуруванням та обробкою може стати у пригоді при створенні різних корисних інформаційних продуктів. А також допомогти різним фахівцям, наприклад, копірайтерам, у їхній роботі.

Команда Hillel IT School  вирішила піти на експеримент, створити освітній курс для безоплатного навчання усіх бажаючих. І доручила основну частину роботи алгоритмам ChatGPT та Synthesia. Що з цього вийшло, розкажемо далі.

ChatGPT та Synthesia

Кейс Hillel IT School: унікальний курс з маркетингу в Україні ! , фото-1

Чат-бот ChatGPT отримав чітке завдання і, трохи “подумавши”, видав близько 30 сторінок тексту або 51 тисячу символів. У цьому матеріалі були детально описані програма курсу, основні теми та кожне з занять. Також штучний інтелект підготував тести (домашні завдання), щоб перевірити засвоєні знання. Наступним кроком нам потрібно було перевірити і структурувати весь цей матеріал. Кому як не викладачу ми могли це надати. Перевіркою і спілкуванням з ChatGPT займалась наша викладачка по курсу SMM Крилова Ксенія.

Новий освітній продукт вирішили доповнити відеоматеріалами. Адже читати сам текст не дуже цікаво. Цю задачу доручили ще одному алгоритму майбутнього – програмі Synthesia, що розроблялася переважно для створення освітнього контенту. Вибрали аватар, залили на платформу текст, трохи зачекали й отримали цікаві відео для нашого курсу. Без зйомок, без операторів і монтажерів, без додаткових витрат часу та грошей. Відеоролики з голосом викладачки та цікаві презентації занять із субтитрами також вимагали доопрацювання. Для цього довелося знайти ще 10 годин робочого часу. Так побачив світ повноцінний курс, який допоможе кожному отримати нові знання.

Наші підсумки

Якщо підбити підсумки, можна сказати, що експеримент виявився вдалим. Штучний інтелект дійсно є робочим інструментом, який допомагає у створенні інформаційних продуктів. Вищевказані алгоритми впоралися зі своєю роботою непогано, і отриманий результат нас приємно вразив. З їх допомогою вдалося зробити цікавий корисний курс, який ми надаємо безоплатно усім охочим. На це було витрачено приблизно два робочих дні та дві людини. Хоча у разі наявності спеціаліста широкого профілю, можна обійтися й одним фахівцем. 

Штучний інтелект показав себе як ефективний інструмент, але варто підкреслити, що він не може повноцінно замінити спеціаліста. Його текстам та відео потрібні доповнення та редагування. Однак він може стати чудовим асистентом, який економить час і дозволяє реалізовувати цікаві проєкти та готувати корисні, відносно дешеві інформаційні продукти з меншою витратою людських ресурсів. Тож тестуйте, створюйте свої проєкти з ChatGPT та Synthesia, і нехай штучний інтелект служить природному!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...