• Головна
  • Крали кондитерські вироби, гроші, золото, магнітофони: в Одесі затримали п'ятьох крадіїв
15:17, 19 січня 2023 р.
Надійне джерело

Крали кондитерські вироби, гроші, золото, магнітофони: в Одесі затримали п'ятьох крадіїв

Крали кондитерські вироби, гроші, золото, магнітофони: в Одесі затримали п'ятьох крадіїв

В Одесі поліцейські викрили у крадіжках майна п’ятьох місцевих чоловіків. Правопорушники орудували в чужих автомобілях, оселях, в крамницях чи просто на вулицях міста. Вони кради гроші, золоті вироби та інше майно.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

47-річний одесит обікрав співмістянина біля МАФу на вулиці Катериненській. Зловмисник потягнув рюкзак із особистими речами, банківською карткою та грошима в розмірі 1800 гривень, який потерпілий залишив поблизу себе, поки замовляв каву. Правопорушник одразу втік, однак за кілька годин його затримали неподалік Грецької площі. Поліцейські знайшли і забрали у нього чуже майно, а от готівку він встиг витратити на власні потреби.

Інші двоє місцевих жителів віком 26-ти та 38-ми років полізли до чужого автомобіля по магнітофони. Розбивши каменем скло, зловмисники залізли до припаркованої на вулиці Старопортофранківській іномарки і взялися демонтувати пристрій. Спробу крадіжки чоловіків помітили свідомі громадяни й повідомили про це копам, а ті затримали правопорушників "на гарячому" і вилучили з місця події речові докази.

А от 35-річний містянин двічі викрадав з крамниці кондитерські вироби. Під час таких "візитів" правопорушник виніс в обхід каси продукції на півтори тисячі гривень, аж доки правоохоронці його не викрили. Чоловік зізнався, що крадений товар продавав на одному з місцевих ринків.

Ще один 48 річний житель Одеси привласнив майно знайомої, яка запросила його до себе в гості. Зловмисник забрав у жінки золоту каблучку та шістсот гривень, коли та задрімала. Потерпіла звернулася по допомогу до правоохоронців, і вони встановили причетність чоловіка до крадіжки, а також визначили місце збуту незаконно привласненої прикраси.

Наразі слідчі територіальних підрозділів поліції розслідують провадження, розпочаті за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, кваліфікуючими ознаками яких є замах на крадіжку та крадіжка, вчинені в умовах воєнного стану, зокрема і за попередньою змовою групою осіб та повторно. Фігурантам повідомили про підозру за цими статтями в залежності від скоєного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...