• Головна
  • МРТ і КТ у Києві: гарантія якості та низькі ціни
Новини компаній
12:00, 10 січня 2023 р.

МРТ і КТ у Києві: гарантія якості та низькі ціни

Новини компаній
МРТ і КТ у Києві: гарантія якості та низькі ціни, фото-1

На жаль, історично так склалося, що багато українців звертаються по медичну допомогу лише тоді, коли зовсім вже «припече». Звідси - запущені захворювання, які потім доводиться довго і коштовно лікувати.

Нерідко доктори у таких випадках призначають відповідне обстеження – магнітно-резонансну томографію або комп’ютерну томографію, які наразі є найбільш дієвими способами прояснити загальну ситуацію з організмом. Зробити МРТ та КТ у Києві можна на базі DC&SCAN, що розташоване на базі відділення променевої діагностики КНП «Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району».

Зазначимо, що це не приватний центр, де пацієнту можуть запропонувати зробити магнітно-резонансну чи комп’ютерну томографію тільки для того, аби заробити більше грошей.

Протоколи DC&SCAN регулюються державними установами – відповідно, мета не у кількості, а у якісному дослідженні стану людини та її скорішого відновлення.

В чому полягає метод МРТ

Стосовно точності результатів досліджень йому немає аналогів - крім того, цей метод цілком безпечний для здоров’я пацієнта. МРТ являє собою великий магніт, який перетворює атоми водню в організмі на численні електромагнітні «маячки», завдяки чому вибудовується тривимірна схема внутрішніх органів.

За допомогою МРТ можна досліджувати наступні відхилення:

а) опорно-рухового апарату - суглоби, м’язи, хребет, грижі, травми та запальні процеси;

б) процеси, що мають дегенеративно-дистрофічну складову;

в) різноманітні новоутворення;

г) вроджені патології.

Також магнітно-резонансна томографія допомагає з виявленням порушень у центральній нервовій системі (головний та спинний мозок), порушень мозкового кровообігу - гематоми, інсульти та аневризми. МРТ може виявляти пухлини, запальні процеси в організмі, розсіяний склероз, спричинені травмами зміни у мозку та інфекційні захворювання.

За допомогою процедури можливо провести дослідження внутрішніх органів, включно із органами малого тазу, і виявити хронічні та гострі запалення, камені у органах та протоках, захворювання видільної та сечостатевої системи, а також онкологію.

Головні переваги МРТ

Дослідження апаратом МРТ у Києві давно вважаються методом, який здатен максимально вірно діагностувати різні хвороби. Крім того, процедура безпечна, оскільки під час неї не задіяне випромінювання рентгеном. При цьому досліджувану зону можна роздивлятися в різних площинах, що дозволяє визначати не лише сам факт наявності захворювання, але й його стадію.

Спеціально готуватися до МРТ немає потреби – можна продовжувати приймати ліки та звично харчуватися. В середньому обстеження триває від 15 до 90 хвилин, тут все залежить від того, на що саме пацієнт скаржиться. Зауважимо: оскільки МРТ це по суті замкнений апарат, а деякі люди страждають на страх таких просторів, з ними поруч може знаходитися хтось із близьких.

Комп`ютерна томографія та її особливості

Якщо пацієнту МРТ з певних причин протипоказане, йому можуть призначити комп’ютерну томографію, яка відбувається із залученням рентгенівського випромінювання (яке пропускають крізь себе або затримують людські тканини). Процедура триває недовго, до чверті години, але за цей час апарат робить безліч знімків дрібних структур розміром до 0,5 мм. Саме їх потім розглядатиме фахівець у вигляді дво- та тримірної проекції.

КТ дозволяє провести обстеження фактично будь-якого органу чи зони тіла за допомогою введення внутрішньовенного катетеру. Призначається процедура при:

1) забиттях, вивихах, травмах, переломах та інших гострих станах, при цьому ефективно локалізуючи конкретне місце проблеми;

2) розривах внутрішніх органів, черепно-мозкових травмах та гострих запаленнях в організмі;

3) виявленні захворювання легень та грудної клітини, а також онкоскрінінгу, тобто знаходження зосереджень пухлинних вогнищ;

4) необхідності діагностувати проблеми з малим тазом чи органами черевної порожнини.

Якість та оперативність

Варто зазначити, що обладнання, яке використовується DC&SCAN, є апаратами останнього покоління, тому діагностика буде якісною та доступною. Наприклад, для магнітно-резонансної терапії використовується томограф GENERAL ELECTRIC Optima MR 360 1,5T, і це гарантія того, що обстеження пройде за кращими та надійними параметрами.

Розшифровувати дані будуть рентгенологи з великим досвідом, і це майже виключає помилковість діагнозу та пришвидшує його постановку. Отримати результати пацієнт може вже наступного дня, але якщо ситуація не терпіть, знадобиться фактично декілька годин.

Спеціалісти DC&SCAN приймають хворих на МРТ і КТ не тільки з Печерського району Києва чи правого берега, а й інших районів і навіть областей України. Клініка розташована на вул. Професора Підвисоцького, 4б, неподалік від станції метро «Дружба народів».

Ціни на магнітно-резонансу та комп’ютерну томографію в цій компанії – одні з найнижчих у Києві, що робить їх доступними для усіх категорій населення. За статистикою в Україні КТ займає 61%, а МРТ - 39% від загального обсягу досліджень. Ці процедури допомагають виявити навіть найскладніші захворювання. Тож в разі виникнення проблем звертайтеся до нас по допомогу, але найголовніше – завжди будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...