• Головна
  • Прагнув самостійного життя: в Одесі розшукали підлітка, що втік з дому
18:01, 24 грудня 2022 р.

Прагнув самостійного життя: в Одесі розшукали підлітка, що втік з дому

Прагнув самостійного життя: в Одесі розшукали підлітка, що втік з дому

В Одесі поліцейські розшукали зниклого підлітка з Ізмаїльського району. Зі слів 14-річного хлопця, він пішов з дому, бо прагнув самостійного життя.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

22 грудня про зникнення юнака до поліції повідомила його мати. Жінка зазначила, що син вранці вийшов з дому і до вечора не повернувся. Вжитими заходами співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області всього за декілька годин встановили, що розшукуваний знаходиться в Одесі.

«З Ізмаїльського району по підлітка негайно виїхали ювенальні поліцейські і забрали його додому. Хлопець розповів правоохоронцям, що захотів нібито вільного життя. Йому пояснили: вчинки дорослих людей повинні бути обдуманими і відповідальними за себе та своїх рідних, а втечами він, навпаки, наражає себе на небезпеку, псує свою гарну репутацію, яка в майбутньому йому дуже знадобиться, і до того ж підставляє матір, яка поки що несе за нього відповідальність», - розповів старший інспектор ювенальної превенції відділу превенції Ізмаїльського відділу поліції Роман Кочколов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...