• Головна
  • Новинка! Металодетектори та рентген-обладнання для АПК
Новини компаній
14:45, 22 грудня 2022 р.

Новинка! Металодетектори та рентген-обладнання для АПК

Новини компаній

Компанія ХЛР (ТОВ «Хімлаборреактив») представляє новинку для контролю якості продукції на підприємствах  харчової галузі й АПК – металодетектори і рентген-обладнання Sesotec.  Це сучасні прилади, які допоможуть звести до нуля ймовірність появи найдрібніших металевих та інших домішок у сировині й готовій продукції.

Усі ми розуміємо масштаби негативних наслідків від надходження у продаж неякісного товару – це і шкода для здоров’я споживачів, і загроза репутації та грошові витрати на компенсації для виробників. Тому виробничий контроль має бути пріоритетом для всіх операторів ринку.

Компанія ХЛР пропонує металодетектори та рентген-апарати, які допоможуть проконтролювати сипучі матеріали чи сировину на будь-якій точці лінії, без зупинення виробничого процесу, а також перевірити вже упаковані харчові продукти. Компанія має величезну кількість рішень для контролю якості в харчовій промисловості та АПК, усі їх зібрано на сайті  https://apk.hlr.ua/.

Металодетектори тунельного типу

Для виявлення й відокремлення металевих домішок у поштучних і сипучих продуктах ідеально підходять високопродуктивні комплексні системи для сухих та вологих приміщень VARICON+ і UNICON+. Новітня технологія з надзвичайно короткою безметалевою зоною в поєднанні з міцною й легкодоступною конструкцією конвеєрної стрічки з нержавіючої сталі гарантують найвищу чутливість і стабільність виявлення. 

Рентген-апарати

Рентгенографічне дослідження не дасть шансу жодному з «небажаних гостей» потрапити у продукцію: чи це буде дерево, чи пластик, гума, каміння, скло тощо. Крім того, так легше визначити слабкі місця в технологічному процесі й можливі проблеми у сфері охороні праці та недотримання санітарних норм працівниками підприємств. Із застосуванням цих точних і високоякісних приладів суттєво знижується відсоток браку готової продукції, а зрештою і кількість незадоволених споживачів. 

Системи від Sesotec відповідають міжнародним стандартам, зокрема, вимогам BRC, IFS і HACCP. Відповідність більш високому рівню (вимога якості Marks & Spencer) є додатковою опцією для всіх пристроїв із системою відбраковування. Ще більше якісного обладнання, що відповідає українським та міжнародним нормам, Ви знайдете за посиланням  https://industry.hlr.ua/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...