• Головна
  • Які ставки можна робити в букмекерських конторах України
Новини компаній
11:35, 17 грудня 2022 р.

Які ставки можна робити в букмекерських конторах України

Новини компаній

Букмекерські контори України пропонують гравцям кілька видів ставок, які можна робити на різні види спорту. У цьому матеріалі розповімо про особливості найпопулярніших видів прогнозів.

На які види спорту можна робити ставки?

Приступаючи до огляду, нагадаємо, що букмекерські контори України від ukrfootball.ua – це ліцензовані компанії, які мають дозвіл від комісії КРАЇЛ. Цей регулятор розпочав роботу після скасування заборони на азартний бізнес в Україні, яка відбулася у 2022 році. До обов'язків комісії входить контроль за дотриманням правил та аудит компаній, які мають працювати за встановленим регламентом.

На сайтах та мобільних додатках букмекерів можна зустріти багато спортивних дисциплін, на які пропонується робити ставки. Більшість сервісів пропонують 30 – 40 напрямків у лінії. Але найпопулярнішими видами спорту залишаються чотири найпопулярніші ринки.

Серед них:

  1. Футбол.

  2. Хокей.

  3. Баскетбол.

  4. Теніс.

Також серед клієнтів БК попит набирають ставки на кіберспорт, Формулу-1 та політичні прогнози.

Ординар ставки

Всі букмекерські контори України мають опцію одиночної ставки. Це найпростіший вид угоди з БК – гравець обирає один із результатів у лінії, спираючись на свою інтуїцію, аналіз та вивчення статистики.

Виграш за одиночною ставкою розраховується дуже легко. Сума, яку гравець поставив, множиться на коефіцієнт вибраного ним результату. Наприклад, при розмірі парі на 100 гривень та коефіцієнті 1,50, сума виплати по купону становитиме 150 гривень або 50 грн. чистий прибуток.

Експреси

Експреси – це складніший тип угоди з букмекером. Він може складатися із двох і більше подій. Максимальний розмір результатів у кожній конторі індивідуальний.

Суть експрес ставки полягає в тому, що гравцеві потрібно правильно спрогнозувати всі наслідки, які він додав у купон. Навіть один неправильний прогноз спричиняє програш.

При цьому експреси мають свої переваги. Це розмір потенційного виграшу, який збільшується одночасно з підсумковим коефіцієнтом. Приміром, в експрес ставці з трьох подій з котируваннями 1,30, 1,50 та 1,90, які перемножуються, підсумковий коефіцієнт становитиме 3,705 і при ставці у 100 гривень підсумкова виплата становитиме 370,5 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...