• Головна
  • На Одещині грабіжник жорстоко вбив 60-річну вчительку
13:59, 10 грудня 2022 р.
Надійне джерело

На Одещині грабіжник жорстоко вбив 60-річну вчительку

На Одещині грабіжник жорстоко вбив 60-річну вчительку

Вчора, 9 грудня, приблизно о дев’ятій годині вечора в селі Павлівка Болградського району сталося жорстоке вбивство вчительки близько шестидесяти років. Жінка отримала важкі черепно-мозкові травми монтировкою, якою вдарив її декілька разів злодій, що увірвався до будинку спочатку поживитися харчами у літній кухні, а потім винести щось коштовне з інших кімнат.

Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today» з плсиланням на власні джерела.

Повідомляється, що жінка проживала одна, оскільки поховала чоловіка. Вночі до її домівки вліз через вікно злодій, неодноразово судимий безробітний, 26-річний мешканець села. Спочатку чоловік вирішив втамувати свій голод на літній кухні, а згодом пробрався до кімнат будинку. Вхідні двері були зачинені, тому злодій монтировкою зламав вікно та заліз до однієї з кімнат. Жінка, яка на той час відпочивала у сусідній кімнаті, почула гуркіт. Вчителька вирішила дізнатися причину шуму. Є припущення, що вона впізнала злодія, оскільки його батько проживає навпроти будинку жінки.

Вчителька почала втікати від злодія, але він наздогнав її на порозі будинку, перед тим кілька разів вдаривши її по голові монтировкою. Односельці загиблої розповіли нам, що сліди крові є майже по всьому будинку. Жінка від отриманих травм одразу померла.

На місце злочину викликали слідчо-оперативну групу та бригаду швидкої допомоги. На жаль, злодія правоохоронним органам затримати ще не вдалося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...