• Головна
  • Скільки може заробляти вчитель фізики в Одесі?
Новини компаній
11:00, 9 грудня 2022 р.

Скільки може заробляти вчитель фізики в Одесі?

Новини компаній

У середньому заробітна плата вчителя фізики в Одесі, становить від 10 000 до 15 000 грн. Це залежить від досвіду роботи та ще багатьох критеріїв. Підвищити зарплатню не так і складно, адже вчитель повинен не просто розповісти матеріал, а знайти до кожного учня свій підхід. Також вчитель може отримувати премії.

Наразі, під час війни, заробити складно, тож багато викладачів і не тільки, виїжджають за кордон аби зберегти своє життя, та у пошуках роботи.

Підготовлено за підтримки маркетплейсу Букі https://buki.com.ua/tutors/fizyka/odesa/

Які є варіанти заробітку для вчителя фізики?

  1. Фізик-теоретик – досліджування природи за допомогою математичних методів,  цікава робота яка може підійти вам. 

  2. Вчитель молодших класів  – можливість покращити свої навички викладача, попрацювати з молодшими дітьми.  

  3. Репетиторство – може бути як основною професією, так і додатковою. Можливість налаштовувати свій графік роботи - це величезний плюс.

Перелік професій доступних вчителю фізики істотно ширший. Загалом - це може бути взагалі будь-яка професія. Та тут представлені найбільш суміжні, які можна поєднувати, або на яку легше переходити. Так, репетиторство буде ідеальним доповненням до професії вчителя будь-якого предмету - навіть онлайн тренер, для вчителя фізкультури.

Додаткова робота це не лише додаткові гроші, це ще й різноманітність. Якщо кожен день буде схожим на “день бабака”, то один з можливих результатів - емоційне вигоряння.

До симптомів емоційного вигоряння належать : постійне відчуття втоми, втрата інтересу до роботи або занять, які були цікаві.

Яка на разі ситуація з репетиторством? 

Кожен учень підбирає репетитора під себе, під час навчання - оцінює результати і продуктивність. Репетитор теж, своєю чергою, обирає учня і має постійно оцінювати наскільки ефективними є заняття, якщо процес навчання стопориться або йде повільніше, тобто виникають якісь складності - репетитору варто спробувати змінити підхід, поговорити з учнем чи його батьками. Якщо нічого не діє - варто відмовитись від занять, адже результативність також впливає на задоволення від роботи і рейтинг серед репетиторів. 

Середня заробітна плата репетитора у різних містах: 

  • Київ – 200/550 грн за урок.

  • Полтава – 200/500 грн за урок

  • Львів – 200/450 грн за урок. 

  • Івано-Франківськ – 200/400 грн за урок.

  • Одеса – 200/400 грн за урок.

Викладач може займатись просуванням себе у різних соцмережах (Tik-Tok, Instagram) або вести блог на різних платформах, наприклад YouTube, або навіть створювати власні сайти через конструктори. Це гарне доповнення до основної професії. Репетиторством можуть займатись не лише вчителі, а й студенти, учні старших класів, спеціалісти без педагогічної освіти і т.д.

Для початку роботи офлайн чи онлайн репетитором достатньо:

  1. курс шкільної освіти на пристойному рівні;

  2. розуміти відмінності пропрацювання тем для всіх вікових груп;

  3. мати педагогічні навички (вміння дослуховуватись, пояснювати).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Букі #Buki #Буки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...