• Головна
  • Автобусні перевезення Одеса-Стамбул-Анталія
Новини компаній
09:30, 6 грудня 2022 р.

Автобусні перевезення Одеса-Стамбул-Анталія

Новини компаній
Автобусні перевезення  Одеса-Стамбул-Анталія, фото-1

Серед країн, які вибирають для якісного та недорогого відпочинку, безсумнівним фаворитом є Туреччина. З кожним роком, все більше людей з усього світу прагнуть потрапити до цієї сонячної та красивої країни. Якщо ви плануєте подорож до Туреччини, варто для початку придбати квиток. Саме квиток Одеса-Стамбул стане першим кроком до чудової поїздки та якісного відпочинку.

Придбати такий квиток можете в нашій компанії. Ми турбуємося про комфорт та безпеку туристів, тому обираємо виключно надійних перевізників.

Як саме проходить перевезення Одеса - Стамбул

Подорож з Одеси до Стамбулу здійснюється за допомогою комфортабельних автобусів, які мають для цього все необхідне:

  • У салоні знаходиться кондиціонер, який регулює температуру, туалет, Інтернет, медіа-девайси. Тобто всі сучасні зручності, які зроблять подорож максимально комфортною та зручною;
  • Якщо забажаєте відпочити, то автобус Одеса-Стамбул надає таку можливість. Для цього треба тільки розкласти сидіння, також достатньо місця для ніг;
  • Важливо пам’ятати, що успішна подорож починається саме з бронювання квитків. Це те, без чого не обійтися. Якщо замовити квитки саме на нашому сайті, тоді маєте змогу отримати повноцінний спектр послуг від справжніх професіоналів, що працюють у сфері туризму;
  • Наша задача полягає не тільки у тому, щоб проконсультувати клієнтів, а й в тому, щоб стати путівником протягом всієї поїздки. Безпека та підтримка гарантована цілодобово та сім днів на тиждень.

Час у дорозі орієнтовно триває 24-36 годин, але поїздка проходить з усім комфортом та зручностями.

Вартість квитків та зупинки в Україні та Європі

Отже, якщо бажаєте купити квиток Одеса-Анталія тоді сміливо звертайтеся до нашого компанії. Вже не один рік поспіль ми доводимо, що чудово відпочити можна без зайвих витрат та якісно.

Щодо вартості квитків, то маршрут Одеса-Стамбул-Анталія має незначну різницю. Квиток до Стамбула вартує 3500 гривень, а до Анталії 3800 гривень.

Автобус робить зупинки в Україні, а саме у місті Одеса. Під час маршруту по Європі зупинки здійснюються у Румунії, Болгарії, Стамбулі та Анталії.

Не відкладайте мрію про подорожі на потім. Ми працюємо для того, щоб кожен бажаючий міг втілити мрію подорожувати іншими країнами. Часи, коли подорожувати світом могли тільки заможні люди, давно минули. Сьогодні неймовірні враження від перебування в інших країнах має можливість отримати кожен, хто до цього прагне.

Для початку клієнт завжди може зайти на сайт та ознайомитися з умовами замовлення послуг та способами відправлення заявки.

Автобусні перевезення  Одеса-Стамбул-Анталія, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...