• Головна
  • Де замовити сертифікат на товар у Казахстані?
Новини компаній
14:29, 5 грудня 2022 р.

Де замовити сертифікат на товар у Казахстані?

Новини компаній
Де замовити сертифікат на товар у Казахстані?, фото-1

Митний союз передбачає спрощений експорт та імпорт товарів між Казахстаном і рядом інших країн. Але, звичайно, кожна країна піклується про своїх громадян і зацікавлена в тому, щоб на її територію надходила тільки безпечна і якісна продукція. Тому для міжнародної торгівлі необхідний сертифікат відповідності товарів всім встановленим стандартам якості та безпеки.

Як отримати сертифікат?

Замовити сертифікат на товар можна в спеціалізованому центрі сертифікації EuroCertificat. Тут видають цей документ на будь-який вид продукції. Таким чином, сертифікат відповідності регламентує, що продукція не тільки відповідає всім стандартам якості, але і що її використання є безпечним. Наприклад, що композиція, написана на харчових продуктах, відповідає тому, яка вона насправді. Або те, що дитячі вироби не мають в своєму складі дешевих токсичних барвників.

Спеціаліст з засвідчувального центру проконсультує з усіх виниклих питань. Буде потрібно укласти договір, надати необхідні документи і, можливо, зразки продукції. Після цього вам дадуть відповідь:

• Якщо продукція відповідає всім стандартам, ви отримаєте сертифікат;

• Якщо є недоліки, фахівці допоможуть їх виправити, а в підсумку ще й видадуть сертифікат.

Іншими словами, тут працюють до тих пір, поки не буде отриманий позитивний результат. Залежно від виду продукції сертифікат може бути одноразовим (на одиницю продукції або партію товару) або безстроковим.

Також на багато видів товарів і при торгівлі на території ряду країн можна отримати сертифікат походження. Іноді це необхідно, а іноді це просто дозволяє отримати певні митні пільги. Виробляти товари і торгувати ними грамотно, отримавши всі важливі документи в єдиному засвідчувальному центрі.

За матеріалами: https://eurocertificat.kz.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...