• Головна
  • Як довго можна курити одноразовий вейп
Новини компаній
14:38, 29 листопада 2022 р.

Як довго можна курити одноразовий вейп

Новини компаній

Одноразові електронні сигарети, на відміну від звичайних, можна курити не один день. Однак характеристик, що вказують на тривалість використання модного девайса, досить багато, а різниця в затяжках через людський фактор може бути не точна, з приблизною похибкою 100.

Перед тим як купити одноразові електронні сигарети, варто навчитися розрізняти їх. Це допоможе знайти відповідь на питання, на який час одного девайса вистачить.

Як довго можна курити одноразовий вейп, фото-1

Характеристики, що впливають на час користування  

Чим частіше ви вдихаєте пар з вейпу, тим швидше він закінчиться.

Умовно пристрої можна поділити за кількістю затяжок так:

  • до 400;

Одноразова сигарета зі слабким акумулятором приблизно до 300 mAh. Вміст нікотину в середньому 2% від сольової рідини об’ємом 1.25 мл. 

Курити такий вейп можна як дві пачки легких цигарок, 2-3 дні.

  • 400-800;

Цей тип електронок зазвичай оснащений батареєю до 500 mAh. Вміст нікотину 5% від сольової рідини об’ємом 3 мл.

Вистачає такого вейпу на 4-6 днів, якщо курити регулярно.

  • 800-1600;

Одноразова електронка сигарета з ємністю акумуляторної батареї в середньому 800 mAh. Вміст нікотину 5% від 4,8-6 мл сольової рідини.

Порівняти такий девайс для парування можна з 5 пачками цигарок, яких при регулярному використанні може вистачити на 6-10 днів.

  • 1600-2000;

Електронна цигарка-одноразка на таку кількість затяжок зазвичай випускається з акумулятором ємністю в межах 900 mAh. Сольового розчину в системі може бути до 6 мл з концентрацією нікотину 5%.

Експлуатаційний період девайса приблизно 10-12 днів.

  • більше 2000.

Такі одноразові девайси для паління є найбільш потужними. Як правило, об’єм акумуляторної батареї не менше 1 000 mAh. У контейнер для сольового розчину може вміститися до 6 мл жижі. В ньому нікотину теж 5%.

Активно парити такий вейп можна впродовж двох тижнів.

Тож на скільки вистачає одноразового вейпу можна сказати лише тоді, коли відома ємність акумулятора й об’єм контейнера для рідини.

Простіше орієнтуватися, звичайно ж, на вказану виробником кількість затяжок. Тоді, знаючи свої звички, вам буде легше придбати правильний девайс, який не закінчиться раніше, ніж ви очікуєте.

Міцні електронки курять довше

Варто зауважити, що вміст нікотину відіграє не останню роль. Чим більше його відсоток, тим міцніше буде відчуття насиченості. Тобто нікотиновий голод буде втамомуватися у 2 рази швидше з вейпом на 5%, ніж на 2,5%. Тож затяжок можна робити менше, а девайс використовувати довше.

Окрім того, под-системи на сольовому нікотині допомагають позбутися шкідливої звички палити звичайні цигарки. Між перекурами паузи довше, що теж впливає на термін використання пристрою.

“Джерело: vapeme.com.ua”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...