• Головна
  • Корисний онлайн сервіс для автовласника або де вигідно і зручно застрахувати свій автомобіль в Одесі
Новини компаній
14:12, 4 листопада 2022 р.

Корисний онлайн сервіс для автовласника або де вигідно і зручно застрахувати свій автомобіль в Одесі

Новини компаній
Корисний онлайн сервіс для автовласника або де вигідно і зручно застрахувати свій автомобіль в Одесі, фото-1

Кожен автовласник хоча б один раз на рік задається питанням:

- «Де оформити страховий Поліс на свій автомобіль»?

На сьогоднішній день, кожен автомобіль в Україні, обов’язково повинен бути застрахований за Полісом ОСЦПВ/«Автоцивілка» - «Обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів». А якщо потрібно виїхати за кордон, то ще потрібно оформлювати міжнародний Поліс страхування  відповідальності «Зелена Карта», що також є обов’язковим видом автострахування за міжнародними правилами переміщення автотранспорту. Є категорія автовласників які додатково купують такий Поліс як КАСКО – це страхування безпосередньо самого автомобіля від всіх можливих ризиків:

ДТП (Дорожньо-транспортна пригода), ПДТО (Противоправні дії третіх осіб), Стихійні лиха (ураган, смерч, землетрус, затоплення, сильна злива, град, сильного морозу..), Інші події (вибух, падіння дерев та інших предметів, напад тварин та інше), Викрадення (незаконне заволодіння автомобілем). КАСКО – це вже добровільний вид страхування автомобіля як свого майна.

Так де ж все ж таки, зручно і вигідно купити страховий Поліс на свій автомобіль?

Чи знаєте Ви, що в Одесі є така Компанія як «OCA-GO Страховий сервіс» (OCA-GO.UA)? 

«OCA-GO» - це всеукраїнський онлайн сервіс страхування. Для порівняння, оформлення і покупки страхового Полісу. На сайті представлені практично всі Страхові компанії України в одному місці.

Корисний онлайн сервіс для автовласника або де вигідно і зручно застрахувати свій автомобіль в Одесі, фото-2

Основним напрямком «OCA-GO» є автострахування: ОСЦПВ/Автоцивілка (обов`язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів), КАСКО (страхування безпосередньо самого автомобіля від усіх можливих ризиків), Зелена карта / Green Card (міжнародне ОСЦПВ/Автоцивілка для виїзду на автомобілі за межі України) , а також Туристична страховка (страхування виїжджаючих за кордон на випадок непередбачених медичних витрат на території іншої країни).

Завдання сервісу «OCA-GO» - спростити і прискорити процес вибору і оформлення страхового Полісу. Надати можливість українцям обрати для себе в одному місці кращий варіант ціни і умов страхування від провідних страхових компаній України.

На сайті можна обрати і оформити страховий Поліс перебуваючи в будь-якій точці світу не виходячи з дому чи офісу 24/7. Тепер немає необхідності виділяти час і сили для поїздки в Страхову компанію або для зустрічі зі страховим агентом, переплачуючи за послуги додаткових посередників. Платформа «OCA-GO.UA» працює безпосередньо зі Страховими компаніями, тим самим дозволяє купити страховий Поліс за найкращою ціною. А також є широко розвинена бонусна програма.

Основна мета сервісу «OCA-GO» - допомогти у виборі Страхової компанії і страхового продукту. А також, що найголовніше для автовласника - надання максимально можливої допомоги при настанні страхової події і при оформленні отримання страхового відшкодування. Купивши страховий Поліс через сервіс OCA-GO.UA, Ви ніколи не залишитесь сам на сам зі Страховою компанією при страховому випадку. Спеціалісти OCA-GO з багаторічним досвідом, безкоштовно надають юридичну підтримку при врегулюванні страхової події.

Корисний онлайн сервіс для автовласника або де вигідно і зручно застрахувати свій автомобіль в Одесі, фото-3

Як скористатися сервісом OCA-GO?

Все дуже просто. Переходьте на сайт за посиланням https://oca-go.ua, оберіть необхідний для Вас вид страхування: Автоцивілка, Зелена Карта, КАСКО, Туристична страховка. Введіть параметри свого авто (якщо обираєте Автоцивілку або Зелену Карту), після чого Вам буде представлено вибір страхових програм і Страхових  компаній.

Обираєте прийнятний для себе Поліс, заповнюєте особисті дані і сплачуєте карткою будь-якого Банку. Все, електронний Поліс готовий. Страховий Поліс приходить на вказаний Вами Email. Ви цей Поліс зможете роздрукувати або зберегти локально на мобільний телефон і при необхідності показувати з телефону.

Для тих автовласників, що знаходяться в Одесі, не мають навички покупки в інтернеті і хотіли б оформити страховий Поліс звичним для себе способом в офісі, Страховий сервіс OCA-GO, приймає всіх охочих за адресою: м. Одеса, пр. Ак.Глушка, 29, оф. 205, БЦ «Елемент». Тел. +380 800 33 79 71, Viber/Telegram: 099 9152541

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...