• Головна
  • В Одесі двоє молодиків побили і пограбували неповнолітнього
12:01, 2 листопада 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі двоє молодиків побили і пограбували неповнолітнього

В Одесі двоє молодиків побили і пограбували неповнолітнього

В Одесі на Великій Арнаутській двоє молодиків пограбували 17-річного юнака. Правоохоронці вже затримали їх. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, помітивши як хлопець розмовляє по телефону, зловмисники вирішили відібрати гаджет й пішли слідом за жертвою. Щойно потерпілий опинився в безлюдному кварталі, спільники накинулися на нього з кулаками, вирвали з рук смартфон і втекли.

Про це юнак сповістив правоохоронців, і вони менш ніж за годину затримали правопорушників, а в якості речового доказу вилучили у них телефон заявника.

"Фігурантами виявилися двоє жителів Одеси віком 19-ти та 21-го років. Їм повідомили про підозру у грабежі, поєднаному з насильством, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Поліцейські помістили підозрюваних до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомила старша слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Анжела Пантелейчук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...