• Головна
  • Чому найкращі рідини для електронних сигарет – українські?
Новини компаній
11:00, 28 жовтня 2022 р.

Чому найкращі рідини для електронних сигарет – українські?

Новини компаній

Все, що виробляється в Україні, автоматично прийнято вважати найкращим! Ця гучна заява має безліч підтверджуючих фактів, адже українці завжди і в усе вкладають свою душу і вдосконалюють досконале. Те саме можна сказати і про рідини для електронних сигарет. Сольова рідина (жижа для пода солевая), жижа на звичайному нікотині та безнікотинова - все це можна знайти в різних українських вейпшопах як офлайн, так і в інтернет-магазинах. І якість у багатьох виробників анітрохи не гірша, ніж у закордонних лідерів.

Всі ми знаємо, що культура паріння найбільш яскраво розвинена в Америці і саме там виробляють максимальну кількість різних жижок та електронних сигарет. Деякі європейські країни намагаються не відставати та виготовляють смачні рідини та окремі компоненти. Кілька років тому рідини українського виробництва навряд чи могли конкурувати із закордонним ринком через невисоку якість. Але у 2022 році українському рівню якості та смаку можуть позаздрити багато країн.

Чому найкращі рідини для електронних сигарет – українські?, фото-1

Переваги українських рідин для вейпу

1. Різноманітність. Які тільки смаки не зустрінеш на теренах вейперського ринку в Україні – класичні рідини, незвичайні поєднання екзотичних фруктів, аналоги елітних тютюнів, імітація їжі та алкогольних напоїв, приголомшливі мікси повторити які просто неможливо! Багато рецептів унікальні і закордонний аналог такої не знайти.

2. Висока якість. З роками зростає не лише майстерність виробників, а й рівень обладнання, що дозволяє створювати рідину не гірше, ніж у світових лідерів у сфері вейпінгу. Якість відчувається навіть у дрібницях – цікавий стильний дизайн упаковки, оригінальні післясмаки та ні на що не схожі відтінки в жижі, що викликають захоплення, щільну приємну пару тощо.

3. Низька ціна. Американські та європейські жижі коштують у рази дорожче, немає значення чи ви в Україні або знаходитесь в цих країнах. У порівнянні українська жижа все одно буде дешевшою.

Чому найкращі рідини для електронних сигарет – українські?, фото-2

Що варто придбати?

Візьмемо, наприклад, українську компанію, яка зайняла цю нішу ще в 2016 році. Жидкость для вейпа 60 мл Vaper`s Lab – це компанія, яка продає рідини відомих закордонних брендів та створює власні жижі, які за якістю та різноманітністю не поступаються кращим виробникам з інших країн! Тобто, у будь-якому випадку, у покупця є вибір яку жижу йому парити. У Vaper`s Lab є своя лабораторія із сучасним обладнанням, де готуються унікальні рецепти та неповторні рідини. Придбати товар можна як офлайн у кількох містах України – Запоріжжя, Київ та Львів або замовити доставку в будь-яку точку України через сайт, посилання

Місія компанії та їх основна мета – це дарувати споживачам максимальне задоволення від їхньої  продукції та паріння в цілому!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рідина для вейпу #жижа для джулу сольова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...