• Головна
  • Тенденції дизайнів інтер’єру 2023 та електрокаміни Astra Flame
Новини компаній
14:29, 26 жовтня 2022 р.

Тенденції дизайнів інтер’єру 2023 та електрокаміни Astra Flame

Новини компаній
Тенденції дизайнів інтер’єру 2023 та електрокаміни Astra Flame, фото-1

У цій статті ми приділимо увагу останнім тенденціям дизайну інтер'єру, які будуть актуальні у 2023 році. А також розглянемо новинки з лінійки стильних електрокамінів від Astra Flame, їх відповідності кольоровим тенденціям, матеріалами та стилями, які переважатимуть у нашому способі житті та декорі.

Наступного року будуть популярні наступні тренди:

  • Що пов’язані з охороною природи, органічними та затишними матеріалами та предметами інтер'єру, до яких обов’язково відносяться й стильні електричні каміни, як один з ключових елементів при створенні затишного простору. Компанія Astra Flame завжди впроваджує найкращі екологічно чисті матеріали, які можна використовувати для захисту довгострокового здоров'я.

  • Багатофункціональний простір, як відповідь на наш новий спосіб життя та роботи з дому, де кожен елемент ретельно продуманий та спроектований з урахуванням багатоцільового використання. 

У новобудовах та великих ремонтних роботах ми бачимо все більше проектів, у яких каміни використовуються як метод поділу та зонування великого простору. Двосторонній камін допомагає розділити простір відкритого планування та є особливістю, якою можна насолоджуватися в обох зонах.

А ще ні для кого не секрет, що каміни надійні та довговічні. Мало того, сучасні каміни витримують випробування різними погодними умовами. 

  • Традиційні інтер'єри. Традиційні дизайни та деталі повертаються, оскільки людей приваблює непідвладний часу дизайн, повний комфорту.

  • Неокласичний дизайн. Мода може змінюватись, проте є те стиль, що залишається популярним, це неокласика завдяки характерним рисам краси, вишуканості і в той же час комфорту та стилю.

Щодо екологічності та багатофункціональності електрокамінів - немає жодних сумнівів, а от що робить неокласичні інтер'єри, як і раніше, актуальними, давайте розглянемо детальніше.

Основні причини актуальності неокласичних електрокамінів Astra Flame у 2023 році:

– Неокласичні інтер'єри сповнюють відчуттям простоти, схожої на сучасний дизайн. На відміну від своїх аналогів, електрокаміни у неокласичному стилі відрізняються симетричним дизайном, елегантністю геометричних форм та пастельними відтінками обрамлення з дерев’яних плит.

- Неокласичний дизайн інтер'єру демонструє використання великої кількості натуральних матеріалів, які цілком відповідають темам природного дизайну у стилі нью-ейдж.

– Інтер'єри у неокласичному стилі відображають невимушену та затишну атмосферу, яку люблять сучасні домовласники. Електрокаміни від Astra Flame у неокласичному дизайні безумовно, мають елегантний вигляд та здатні подарувати невимушену атмосферу вашому простору.

Електрокаміни відіграють важливу роль у сучасному проекті дизайну інтер'єру, тому дуже важливо знати, їх естетичні цінності.

Створіть затишок, обравши для своєї оселі нову лінію електрокамінів Артеміда. Їх відповідність трендам еко-мотивів дозволять вам розслабитися, поєднатися з природою та подарувати будинку тепло та затишок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...