• Головна
  • Детальний опис зимових шин Michelin X-Ice Snow SUV: переваги, протектор, особливості
Новини компаній
15:28, 7 жовтня 2022 р.

Детальний опис зимових шин Michelin X-Ice Snow SUV: переваги, протектор, особливості

Новини компаній

Ці автошини розроблені з урахуванням різних інноваційних технологій і застосуванням спеціальної гумової суміші, до складу якої входить кремнезем. За рахунок цього шини Michelin X-Ice Snow SUV відрізняються високою функціональністю навіть при низькому температурному режимі. Завдяки використанню високоякісного матеріалу забезпечується їх довговічність, надійність, практичність.

Детальний опис зимових шин Michelin X-Ice Snow SUV: переваги, протектор, особливості, фото-1

Зимові шини Michelin X-Ice Snow SUV мають стійкість до передчасного зносу, деформацій, механічних ушкоджень і негативної дії навколишніх чинників. Витрата палива істотно знижується за рахунок опору коченню. Шини призначені перевага для асфальту, розроблені спеціально для великих легкових автомобілів: позашляховиків, паркетников, минивенов.

Головні переваги

Автошини Michelin X-Ice Snow SUV проходили тестування на сучасних полігонах. Отримали сертифікати, що підтверджують їх високу якість. Також виробник надає фірмову гарантію і обіцяє певні переваги:

  • Сучасний склад компаунда - натуральні олії, високоякісний каучук, двоокис кремнію. За рахунок цього навіть при лютому морозі гума зберігає максимальну еластичність.
  • Щедре ламінування - дозволяє добитися відмінного зчеплення з будь-яким дорожнім полотном (обмерзлим, засніженим, мокрим). Наноситься за допомогою спеціальної технології Flex - Ice і методики 3d.
  • Подвійний каркас - гарантує високу опірність до різних навантажень (ударним, розриваючим, відцентровим). Також покращує вантажопідйомність, підвищує стійкість до ушкоджень.
  • Ефективна дренажна система - забезпечує повне і оперативне позбавлення від вологи, талого снігу з областей контактів. Знижує ризик аквапланування, видавлює різні забруднення.

Шини Michelin відрізняються відмінним співвідношенням ціни і якості. Призначені для зимових умов, мають універсальні покришки, відповідні для будь-якого стилю водіння. Спрямований протекторний малюнок гарантує відведення снігу, води і бруд. Можуть застосовуватися поза містом на дорогах, що не мають асфальтового полотна.

Особливості

Гума Michelin X-Ice Snow SUV оснащена різними протекторними блоками, за рахунок яких її продуктивність поліпшена на 15о порівнянню з аналогами. Різальні кромки забезпечують поліпшений контакт з дорожнім покриттям в зимових умовах, підвищену стійкість на льоду, мінімальне прослизання. До переваг боковин відноситься еластичність і м'якість.

Виробник стверджує, що зчеплення з обмерзлою дорогою покращало на 4-8а ось опір коченню зменшився на 10что позитивно позначилося на експлуатації. Купити гуму Michelin стане правильним рішенням, адже завдяки ній забезпечується комфортна і безпечна їзда на будь-якому дорожньому покритті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...