• Головна
  • Вилосипеди і коплектуючі до автомобілів та кондиціонерів: в Одесі затримали чотирьох приїжджих крадіїв
10:27, 5 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Вилосипеди і коплектуючі до автомобілів та кондиціонерів: в Одесі затримали чотирьох приїжджих крадіїв

Вилосипеди і коплектуючі до автомобілів та кондиціонерів: в Одесі затримали чотирьох приїжджих крадіїв

В Одесі поліцейські затримали чотирьох приїжджих чоловіків за крадіжки. Двоє вкрали комплектуючі автомобілів і кондиціонерів. Ще двох затримали за викрадення велосипедів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини. 

32-річний уродженець Вінницької області викрав дзеркала заднього виду з шести автомобілів, які власники залишили на ніч у дворах житлових будинків. На лобовому склі транспортних засобів чоловік залишив записки з номером свого телефону, аби потім вимагати з людей по 300 гривень за повернення їм дзеркал, але бажаних дзвінків не дочекався. Потерпілі звернулися до поліцейських, які незабаром затримали зловмисника і вилучили в нього чуже майно.

41-річний уродженець Хмельницької області заволодів велосипедами трьох одеситів. Власники залишили двоколісники на парковках, пристебнувши захисними тросами, але для зловмисника це не стало перешкодою. Поліцейські розшукали чоловіка, чуже майно встиг продати.

25-річний уродженець Криму також вирішив поправити матеріальне становище за чужий рахунок і демонтував з фасаду багатоповерхівки зовнішній блок від кондиціонера. Правоохоронці розшукали зловмисника і з’ясували, що викрадене майно він збув.

А судимий за шахрайство 19-річний уродженець Сум ошукав власницю велосипедного магазину. Молодик передав жінці 450 гривень за прокат двоколісника і пообіцяв повернути його ввечері, натомість продав через Інтернет. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили правопорушника.

Місце знаходження майна, яке фігуранти продали, поліцейські наразі встановлюють. Зловмисникам повідомили про підозру, в залежності від скоєного.

Досудове розслідування двох проваджень вже завершене і обвинувальні акти скеровані до суду. Розслідування ще двох справ добігає кінця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...