• Головна
  • В Одеській області в ДТП постраждала людина
18:28, 4 жовтня 2022 р.

В Одеській області в ДТП постраждала людина

В Одеській області в ДТП постраждала людина

3 жовтня приблизно о 15.30 в місті Роздільна на нерегульованому перехресті вулиць Кишинівська та Чорноморського козацтва зіштовхнулися два легкові автомобілі. В результаті аварії постраждала одна людина.

Повідомив відділ комунікації поліції Одеської області

Попередньо встановлено, що 26-річний житель Роздільної, рухаючись на автомобілі «AUDI» з другорядної дороги на головну, не надав перевагу автомобілю «HYUNDAI», яким керувала 33-річна жителька Одеси, і допустив з ним зіткнення. В результаті аварії жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ліктьової кістки, з якими була доставлена до районної лікарні. Чоловік не постраждав.

Обох учасників дорожньо-транспортної пригоди перевірили на вміст алкоголю в крові, кермувальник «AUDI» виявився нетверезим.

Наразі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження призначено ряд експертиз.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...