• Головна
  • Дозвілля вдома: 6 способів, щоб не нудьгувати
Новини компаній
15:00, 4 жовтня 2022 р.

Дозвілля вдома: 6 способів, щоб не нудьгувати

Новини компаній

Якщо на вихідних або навіть у відпустці у вас немає можливості поїхати кудись, не впадайте у відчай. У рідній квартирі є маса способів розважитися й зробити свій відпочинок таким, що запам'ятовується. Трошки креативу – і звичні речі стануть захопливими!

Стара забута книга

Пам'ятаєте, як раніше книга вважалася найкращим подарунком? Сьогодні варто відродити цю традицію та подарувати книгу, але вже не комусь, а собі. Вирушайте в найближчий магазин, побродіть між стелажами, зверніть увагу на той чи інший жанр. Навіть якщо ви ніколи раніше не читали багато, однозначно підберете собі щось до душі. Фентезі, історичний чи любовний роман, пригоди, трилери, детективи, науково-популярна література. Жанрів і авторів насправді безліч. Пара книг — і тиждень буде заповнено.

Настільні ігри

Дозвілля вдома: 6 способів, щоб не нудьгувати, фото-1

Геть комп'ютери та електронні ігри. Так, вони як ніколи реалістичні та буквально занурюють у віртуальний світ. Але настав час поспілкуватися з домочадцями. Діставайте з антресолей настільні ігри або купіть щось із нового: Еліас, Вега, Хто я, Мафія. Всі вони розраховані на компанію від чотирьох-п'яти людей та обіцяють веселий і приємний час. Ви не помітите, як гра затягне вас і стане однією з улюблених традицій у родині.

Помеломанімо?

Не варто передчасно відмахуватись від цієї ідеї. Зрозуміло, що музика супроводжує сьогодні кожного: навушники, плеєр, колонки комп'ютера. Ми пропонуємо трохи інший формат задоволення музикою. Щодня підбираєте певний жанр і насолоджуйтесь ним самостійно чи сім'єю. У понеділок — джазова музика. Вівторок — класика у виконанні симфонічного оркестру. Середа — рок-арії. І так далі. Можна навіть створювати тематичні вечірки чи обіди.

Тиждень кіно

Спробуйте зробити добірку улюблених фільмів за жанрами або з улюбленим актором. Можна влаштувати щось на кшталт кінофестивалю. До того ж, сучасні телевізори на Алло, які можна купити навіть на виплат, дуже реалістично передають картинку. Можна влаштувати власний домашній кінотеатр із попкорном та улюбленими напоями.

Кулінарний вечір

Спробуйте самостійно або з коханою людиною приготувати оригінальну страву. Нехай це буде перший кулінарний шедевр у вашому житті. До нього підберіть пляшку гарного вина, щоб вечір закінчився гідно. Такі практики можна проводити практично щодня, зробивши нарешті добірку улюблених кулінарних рецептів.

Обід чи вечеря з друзями

Покличте в гості друзів, придумавши оригінальний привід. Наприклад, екватор відпустки, перший день другого місяця осені, освоєння нової навички. Зібравшись у колі близьких людей, можна дуже цікаво та весело провести час, зібрати ще більше теплих спогадів. Здавалося б, найпростіші ідеї, подані під новим ракурсом, захоплюють та дозволяють по-новому насолодитися проведеним вдома часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...