• Головна
  • На Одещині п'яний водій ВАЗу збив підлітка та втік, хлопець у комі, - ФОТО
11:44, 4 жовтня 2022 р.

На Одещині п'яний водій ВАЗу збив підлітка та втік, хлопець у комі, - ФОТО

На Одещині п'яний водій ВАЗу збив підлітка та втік, хлопець у комі, - ФОТО

У Білгород-Дністровському районі поліцейські затримали п’яного водія, який збив підлітка і втік з місця події. Про потерпілого медикам та поліцейським сповістили пересічні громадяни, які виявили його без свідомості на узбіччі дороги.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася вчора ввечері в селі Зоря з місцевими жителями віком 51-го та 14-ти років неподалік їхніх домівок. Лікарі негайно госпіталізували хлопця. Попередньо йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом скронево-потиличної кістки, кому другого степеню, рвані рани та гематоми.

Поліцейські, оглянувши місце, де виявили підлітка, та провівши оперативно-розшукові заходи за пів години встановили, що на нього ВАЗом наїхав чоловік, який живе з ним поряд. Водія розшукали в хащах на околиці села, куди він заїхав, сподіваючись сховатися й уникнути відповідальності.

На Одещині п'яний водій ВАЗу збив підлітка та втік, хлопець у комі, - ФОТО, фото-1

Чоловіка перевірили на вміст алкоголю в крові – він був п’яний. Відомості за фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Транспортний засіб з механічними пошкодженнями вилучили та помістили на арештмайданчик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...