• Головна
  • Охорона квартири: чим бездротова охоронна система краща за провідну
Новини компаній
12:18, 30 вересня 2022 р.

Охорона квартири: чим бездротова охоронна система краща за провідну

Новини компаній

Якщо вирішили поставити квартиру на охорону, слід пам'ятати, що сигналізація поділяється на бездротову та провідну. Провідна охорона існує на ринку давно та є найпопулярнішим засобом безпеки. Але коли з'явилася бездротова система, охрана квартиры в Киеве поступово перейшла на неї. Багатьом людям стало набагато важче обрати, як убезпечити квартиру від злодіїв та якій сигналізації віддати перевагу? Кожен з цих видів має ряд особливостей, про які ми розповімо у даній статті.

Бездротова сигналізація і її переваги

Встановлення бездротової сигналізації у квартиру — інноваційний спосіб охорони житла. Головною перевагою є відсутність проводів, які можуть зіпсувати дизайн оселі або привернути увагу грабіжника, який з легкістю перекусить їх та квартира буде у його розпорядженні. Крім цього, бездротова система охорони має ще кілька переваг:

  • Незалежність від електричної мережі. Даний вид сигналізації створений для того, щоб забезпечити надійну охорону навіть при відсутності електроенергії.
  • Зручність. Захист за допомогою бездротової системи дозволяє у будь-який час встановити її на інше місце.
  • Надійність. Злодюжка навряд чи помітить мініатюрний пристрій, який не має жодного проводу.

Якщо для вас особиста безпека є на першому місці, слід встановити саме бездротову сигналізацію. Процес монтажу значно легше ніж з дротовими системами. Провід повинен бути підключеним до кожного датчика та точки входу, включаючи в себе навіть вікна та двері. Бездротові методи охорони квартири набагато простіші у використанні.

Охорона квартири: чим бездротова охоронна система краща за провідну , фото-1

Засоби можливо з легкістю взяти з собою під час переїзду, щоб убезпечити те, що крадіжка не станеться у новій оселі. Охорона такого типу відрізняється вищою вартістю та дальність її роботи залежить від багатьох зовнішніх факторів. Перш ніж встановити таку сигналізацію треба ознайомитися з інформацією, як працює бездротова сигналізація для квартири. Слід пам'ятати, що охоронна система живиться від акумулятора, тому важливо контролювати рівень його заряду.

Яких критеріїв варто дотримуватись, щоб підібрати сигналізацію для охорони квартири

Міркуючи про те, чому варто поставити квартиру під охорону, слід звернути увагу на головні критерії, за якими потрібно вибирати сигналізацію для квартири, щоб щипач не потрапив до вашої оселі. Ось декілька з них:

  • Живлення. В першу чергу слід ознайомитися зі способом живлення сигналізації. Наприклад, переважна кількість GSM охорони працює від батареї.
  • Комплект. Зазвичай комплектацію обирають по загальній площі житла, кількості дверей, вікон та кімнат.
  • Особисті повідомлення. GSM сигналізація реагує на несанкціоноване проникнення до оселі не дивлячись на спритність злочинця та одразу ж надсилає власнику житла сповіщення про небезпеку.
  • Підтримувані пристрої. У кожної охоронної системи свій механізм роботи. Зазвичай можливо під'єднати від 6 до 8 девайсів.
  • Керування. Для керування GSM сигналізацією слід використовувати спеціальний додаток.
  • Фото та відео фіксація. Після спрацювання датчика жертва відразу отримає фото або відео того моменту, як злодій намагався дістатися всередину оселі.
  • Температура роботи. При надто низькій температурі та вологості обладнання може швидко вийти з ладу або хибно спрацьовувати, навіть якщо хата буде у повній безпеці.

Також слід пам'ятати, що функції та комплекти охоронних систем від різних брендів мають велику різницю. Саме тому слід уважно ознайомитися з усіма характеристиками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...