• Головна
  • Підготовка до терактів в Одесі та інших містах україни: до 15 років ув’язнення засуджено організатора терористичної групи
12:23, 24 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Підготовка до терактів в Одесі та інших містах україни: до 15 років ув’язнення засуджено організатора терористичної групи

Підготовка до терактів в Одесі та інших містах україни: до 15 років ув’язнення засуджено організатора терористичної групи

За матеріалами СБУ до 15 років ув’язнення засуджено організатора терористичної групи, що планувала теракти на території України. В групі були радикально налаштовані мешканці Одеси. 

Про це повідомила пресслужба СБ України. 

"Слідчі СБУ отримали беззаперечні докази причетності зловмисника до створення терористичної групи з метою вчинення терористичних актів. Встановлено, що він діяв за завданням та з чіткою координацією з теріторії рф.

Організатор групи, ретельно спланував низку терактів, а для їх реалізації завербував радикально налаштованих мешканців Одеси", - йдеться у повідомленні. 

У лютому 2016 року співробітники СБУ не дали шансів зловмисникам придбати зброю, боєприпаси та вибухові речовини для підготовки терактів. Наразі троє виконавців засуджено до реальних термінів ув’язнення.

У зв’язку з тим, що організатор групи переховується від слідства, справу щодо його звинувачення було розглянуто у спеціальному судовому провадженні.

Вироком суду зловмисника визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #СБУ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...