• Головна
  • Троє одеситок втягували жінок в заняття проституцією, - ФОТО
11:45, 24 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Троє одеситок втягували жінок в заняття проституцією, - ФОТО

Троє одеситок втягували жінок в заняття проституцією, - ФОТО

В Одесі поліцейські виявили групі осіб, які в умовах воєнного стану втягували жінок у скрутному матеріальному становищі в заняття проституцією, утримували місця розпусти і займалися звідництвом. Причетним до такого "бізнесу" загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Одещини. 

Оперативники спільно зі слідчими встановили, що в Одесі троє місцевих громадянок віком 31-го та 32-х років налагодили "бізнес" у сфері проституції за грошову винагороду. Вербували вони малозабезпечених жінок.

Найманим працівницям компаньйонки платили по 40 % від "виручки", що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день. Бізнес правопорушниці ретельно конспірували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання їм інтимних послуг.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення правоохоронцям були проведені обшуки в сімох квартирах, які орендували спільниці. В якості речових доказів їхньої протиправної діяльності поліцейські вилучили документи та чорнові записи, флешки, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти в сумі 7600 доларів США й 30700 гривень.

Слідчі поліції повідомили фігуранткам про підозру у втягненні людей в заняття проституцією за попередньою змовою, а також утриманні місць розпусти й звідництві для розпусти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...